Industry Wire

Geplaatst door Dept

Top 5 scale-up Dept zet verder in op groei met 100 vacatures

Digital agency Dept nam in 2020 de vierde plek in de Top 250 scale-ups van Nederland en investeert ook dit jaar in verdere groei. Met maar liefst honderd open vacatures op gebied van technologie, data en creativiteit bewijst het full-service bureau dat het naast de wereldwijde uitbreiding ook in Nederland het team nog flink wil vergroten om haar digitale ambities na te jagen. 

Van senior tot junior, en van een engineering genie tot creatief meesterbrein: het bureau wil haar diverse disciplines versterken met nieuw talent en specialisten met jarenlange ervaring. Dept, dat afgelopen jaar nog is uitgeroepen tot Bureau van het Jaar bij zowel SAN als The Lovie Awards, groeit hard door. En kan voor klanten als GANT, Fatboy, bol.com, Rituals en Eneco wel wat extra talenten gebruiken.

Met een eigen festival, kledinglijn, next-level virtuele evenementen en inspiratiesessies heeft Dept cultuur en verbintenis hoog in het vaandel staan. Met het Dept Cares-programma en de recentelijke Climate Neutral certificering geeft het aan toegewijd te zijn aan verdere emissiereductie en het bijdragen aan een duurzame wereld.

Joep Roosen, managing director bij Dept: “In 2020 groeide e-commerce in sneltreinvaart en werd het belang van digitale experiences en platforms nog belangrijker. Het moment om digitaal verder te transformeren is nu. We willen al onze geweldige klanten, uit uiteenlopende industrieën en van verschillende grootte, ondersteunen om hun digitale business te versnellen. Het geeft Depsters de mogelijkheid om te groeien, met teams over de hele wereld samen te werken en op hun manier impact te maken; voor zichzelf, de klant, teamgenoten én de wereld.”

Benieuwd naar het vacatureaanbod van Dept? Bekijk de honderd vacatures op hun carrièrepagina en vind jouw droombaan.

Hi, wij zijn Dept – digital agency voor creativiteit, technologie en data. Wij helpen onze klanten met het bouwen en versnellen van hun digitale business door leidende digitale producten, diensten en campagnes te ontwikkelen. In Nederland werkt ons team van 500 Depsters dagelijks vol trots voor prachtige merken als bol.com, Eneco, Bugaboo, ABN AMRO, Univé verzekeringen en De Nederlandse Loterijen. www.deptagency.com/nl-nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht