Industry Wire

Geplaatst door Toppy

Toppy uitgeroepen tot beste tuin webwinkel van Nederland

Veghel, 27 maart 2023 – Toppy is door het Nederlandse publiek én vakexperts verkozen tot beste tuin webwinkel van Nederland. De Veghelse webshop met het leukste voor tuin en outdoor nam de award in ontvangst tijdens de prijsuitreiking van de Shopping Awards.

Stichting Shopping Awards organiseert voor de 21e keer de Shopping Awards. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste webshops van Nederland. Winnaars worden bepaald door een combinatie van publieksstemmen én stemmen van vakexperts.

 

Pleun van den Biggelaar, vlotte babbelaar bij Toppy: “We hadden flinke concurrentie dus we wisten dat we veel stemmen binnen moesten harken. Buiten de klantmailing om hebben we andere creatieve manieren bedacht om stemmen te werven. “ Grappend voegt ze eraan toe: “Gelukkig viel carnaval in de stemperiode en doen mensen veel voor een shotje”.

Maar veel stemmen vergaren is één. Er komt ook nog een vakjury kijken. Zij letten o.a. op de online propositie, gebruiksvriendelijkheid en het onderscheidend vermogen van de website. Ook daar is Toppy dus goed uit de bus gekomen.

Pleun: “Deze prijs wil je als webshop gewoon winnen. Hiermee laten we zien dat we het juiste aan het doen zijn met z’n allen. Iedere dag geven we alles om niet alleen de beste, maar ook de leukste webshop te zijn. Om bij te kopen én bij te werken. Zo maken we bijvoorbeeld al onze content zelf. Niks geen gecopy-paste van onze leveranciers en krijg je bij ons advies alsof je in de lokale speciaalzaak staat. Dit kregen we ook terug in het juryrapport. Ons hele assortiment is erop gericht om mensen buiten leuke dingen te laten beleven en ook dit jaar gaan we daar weer alles voor geven.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht