Industry Wire

Geplaatst door Trustoo

Trustoo haalt miljoeneninvestering op bij No Such Ventures

Amsterdam, 29 september 2021 – Eerder vandaag heeft durfinvesteerder No Such Ventures een minderheidsbelang genomen in het online platform voor lokale dienstverleners Trustoo. Met de investering wil de Amsterdamse scale-up zijn positie in Nederland en België versterken en op korte termijn uitbreiden naar andere Europese landen.

Via Trustoo komen Nederlandse en Belgische consumenten in contact met lokale ondernemers. Inmiddels zijn er ruim 43.000 bedrijven actief in uiteenlopende branches, samen goed voor meer dan 360.000 aanvragen op het platform. “Trustoo maakt het MKB online zichtbaar voor (nieuwe) klanten”, zegt Reinder Lubbers, Partner bij No Such Ventures. “Het brengt daarmee vraag en aanbod samen waar klantervaring en transparantie voorop staan. Hierdoor ondervindt Trustoo enorme tractie in Nederland en België. Daarnaast kent het management deze markt op zijn duimpje en lijkt Trustoo qua product en klantervaring voorop te lopen op de rest van Europa, waardoor wij vertrouwen hebben in verdere internationale groei.”

Online Gouden Gids 2.0

In het afgelopen coronajaar is de omzet van Trustoo vervijfvoudigd. Oprichters Lars Freriks en Pieter Westerhuis hopen deze lijn in de komende jaren vast te houden en uiteindelijk door te groeien naar een jaaromzet van honderdtwintig miljoen euro. Freriks: “Wij merken dat veel lokale MKB-ondernemers steeds vaker worstelen met hun online vindbaarheid. In plaats van dure SEO- en SEA-campagnes bieden wij ze een eigen plekje op ons platform. Zie ons als een online Gouden Gids, maar dan de 2.0 versie, met veel meer informatie en mogelijkheden.” Medeoprichter Pieter Westerhuis vult aan: “Zowel in Nederland als in de rest van Europa ligt er voor ons veel ruimte om verder te groeien. Daarbij hebben we behoefte aan een betrouwbare investeerder om samen met ons de volgende stap te zetten. No Such Ventures heeft een open, persoonlijke en no-nonsense aanpak, dat sprak ons direct aan. Ze zijn ondernemend en mede door hun netwerk van investeerders bieden ze een schat aan ervaring. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner hebben gevonden voor de volgende groeifase van Trustoo.”

Over Trustoo

Trustoo brengt lokale bedrijven in contact met nieuwe klanten. Het platform brengt kenmerken, reviews en contactinformatie van ruim 43.000 lokale bedrijven overzichtelijk online in kaart; van loodgieters en mediators tot scheidingsadvocaten. De Amsterdamse scale-up werd in 2019 opgericht door Lars Freriks en Pieter Westerhuis en heeft inmiddels ruim 30 medewerkers. Voor meer informatie: www.trustoo.nl

Over No Such Ventures

No Such Ventures is een snelgroeiende pionier in het venture capital landschap die flexibele investeringen aanbiedt voor investeerders en founders. No Such Ventures investeert twee tot acht miljoen euro in ambitieuze groeibedrijven in verschillende sectoren en wordt ondersteund door een betrokken en snelgroeiend netwerk van investeerders, ondernemers en industrie experts. Voor meer informatie: https://www.nosuchventures.com/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht