Industry Wire

Geplaatst door BECON

Tweedaagse conferentie over cryptocurrencies vindt plaats in Amsterdam eind januari 2018

AMSTERDAM – Trendwatcher Vincent Everts en BECON (Blockchain Ecosystem Network) organiseren op 29 en 30 januari in RAI Amsterdam twee grootschalige evenementen over cryptocurrencies: de Dag van de Crypto en de Crypto Economy World Tour.

Dag van de Crypto: laagdrempelig

De Dag van de Crypto is een laagdrempelig evenement bedoeld voor het brede publiek dat meer te weten wil komen over cryptocurrencies. Jan Kees de Jager, voormalig Minister van Financiën en nu CFO van KPN, en opiniepeiler Maurice de Hond, zijn twee belangrijke sprekers die het podium zullen betreden. Er is een crypto-helpdesk en een talkshow onder leiding van Vincent Everts om meer te weten te komen over de crypto-economie.

Bitcoin, Ether en Litecoins

Waarom stijgt de waarde van Bitcoin zo snel en zal deze ook weer instorten? Hoe zit het met andere cryptomunten zoals Ether en Litecoins? Wat zijn ICOs? Is het verstandig om geld in deze nieuwe digitale ontwikkelingen te stoppen? Dat zijn vragen die aan bod zullen komen.

Voor meer informatie over sprekers en de inhoud van de Dag van de Crypto, zie de website of lees het volledige persbericht hier.

Crypto Economy World Tour

De Crypto Economy World Tour is een Engelstalig evenement bedoeld voor professionele investeerders en ondernemers die meer willen weten over nieuwe manier om bedrijven en projecten te financieren. Tijdens het event vinden ruim 30 ICOs (Initial Coin Offerings) plaats. Door middel van zogenoemde token sales halen pionierende blockchain-startups een investering op.

Voor meer informatie over het programma en de inhoud van de Crypto Economy World Tour, zie de website of lees het volledige persbericht hier.

Over Vincent Everts

Vincent Everts is een Nederlandse trendwatcher, die onder andere al enkele jaren de Blockchain Innovation Conference organiseert, en die daarnaast de initiatiefnemer is van de Crypto Investment Summit, het eerste event in Nederland dat investeerders aan het woord liet over hun strategie op het gebied van crypto investments. Vincent Everts is een veelgevraagd spreker en commentator over crypto ontwikkelingen, en op zijn Youtube kanaal over Blockchain en Crypto, ondervraagt hij experts uit binnen- en buitenland. Voor meer informatie, zie www.vincenteverts.nl

Over BECON

BECON (Blockchain Ecosystem Network) is een wereld cross-sector platform voor samenwerking, networking, verduidelijking en stimulatie van blockchain methodologie en toepassingen. Het doel is om de groei van een duurzaam ecosysteem te versnellen. Behalve de Crypto Economy bijeenkomsten die wereldwijd plaatsvinden, organiseert BECON ook ‘s werelds grootste blockchain-gerelateerde conferentie samen met Fira Barcelona: Blockchain Solutions & IoT Solutions World Congress.

CryptoEconomy / ICO 2018

  • Januari: San Francisco | London | Amsterdam
  • April: Mumbai | Singapore | Sydney
  • Juli: Toronto | London
  • Oktober: Barcelona

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht