Industry Wire

Geplaatst door SAP

Twinings Ovaltine verbetert processen en efficiency dankzij RISE with SAP

Twinings Ovaltine heeft de eerste fase van zijn RISE with SAP-cloudmigratie voltooid. De drankenproducent wil met zijn digitale transformatie de efficiëntie en veerkracht van zijn wereldwijde operaties verbeteren, inspelen op de veranderende behoeften van zijn klantenbestand en de productiviteit van werknemers verhogen.

Met de migratie van zeven verschillende ERP-platforms naar de cloud, heeft Twinings Ovaltine zijn systeemlandschap geharmoniseerd en tegelijkertijd problemen met gesegmenteerde data aangepakt. Dat verbetert de samenwerking en besluitvorming wereldwijd. Het bedrijf beschikt nu over een platform voor het uitbreiden van zijn productroadmap en het stroomlijnen van de operaties voor groei. Ook kan het flexibeler inspelen op klantwensen.

Volledig SAP-portfolio
Sinds 2011 vertrouwt Twinings Ovaltine op SAP voor het verlagen van de overheadkosten, het optimaliseren van de ERP-processen van inkoop tot HR, en het versterken van de besluitvorming met betere toegang tot data. Met de voltooiing van de eerste migratie naar RISE with SAP S/4HANA gebruikt Twinings Ovaltine nu een volledig portfolio van SAP-oplossingen, waaronder SAP Digital Supply Chain Management, Business Technology Platform en Ariba.

Deze SAP-oplossingen zorgen voor geautomatiseerde en vereenvoudigde bedrijfsprocessen in de cloud, verbeterde gebruikerservaringen, realtime data en inzichten, en vrijwel realtime zichtbaarheid van verkoop, voorraad en processen. Daardoor kan Twinings Ovaltine intelligent en snel opereren, terwijl het kan inspelen op de behoeften en gedragingen van klanten en de bredere markt.
Beschermd tegen verstoringen

Met SAP Digital Supply Chain Management en Ariba kan Twinings Ovaltine zijn supplychain en inkoopoperaties moderniseren, terwijl het meer inzicht krijgt in bredere waardeketens. Dit helpt het bedrijf te beschermen tegen wereldwijde verstoringen in de supplychain en zorgt ervoor dat de theemaker kan samenwerken met leveranciers die vergelijkbare waarden delen.

“Twinings wordt verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd en de moutdranken en snacks van Ovaltine worden de hele dag door geconsumeerd in landen over de hele wereld. Maar wat mensen willen drinken, wanneer en waar, evolueert voortdurend”, aldus Sandeep Seeripat, Global Business Transformation & Technology Officer bij Twinings Ovaltine.

Basis voor groei en uitbreiding
“We hadden een platform nodig dat met ons kon meeschalen en ons kon helpen onze klanten te verrassen. De cloudtransitie van onze ERP-omgeving met RISE with SAP maakt dat mogelijk. Het vormt bovendien de basis voor toekomstige groei en uitbreiding, stelt ons in staat om sneller en nauwkeuriger beslissingen te nemen en stroomlijnt onze wereldwijde operaties.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht