Industry Wire

Geplaatst door Twitter

Twitter introduceert Tip Jar

We $ee you – als je een PayPal link deelt nadat je tweet viraal is gegaan, hoe je $Cashtag aan je profiel toevoegt zodat mensen je werk kunnen steunen, en een Venmo handle deelt op je verjaardag of wanneer je wat extra hulp kunt gebruiken. Je leidt het gesprek op Twitter, en juist voor jou willen we het makkelijker maken om elkaar te steunen naast de Volgers, Retweets en Likes. Vandaag introduceren we Tip Jar – een nieuwe manier voor mensen om een fooi te geven en te ontvangen.

Je weet dat de Tip Jar van een account is ingeschakeld als je een Tip Jar-pictogram ziet naast de ‘volg-knop’ op hun profiel. Klik op het pictogram en je ziet een lijst met betaalmethodes- of platforms die door het account beschikbaar zijn gesteld. Selecteer je gewenste betaalmethode- of platform en je wordt van Twitter naar de geselecteerde app geleid, waar je door middel van het door jou gekozen bedrag de persoon kunt steunen met je bijdrage. Betaalmethodes die op dit moment gebruikt kunnen worden zijn Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal en Venmo. Twitter ontvangt geen deel van het bedrag. Op Android kunnen fooien ook binnen Spaces worden verzonden.

Tip Jar is een gemakkelijke manier om de fantastische stemmen, waaruit het gesprek op Twitter bestaat, te steunen. Dit is een eerste stap om nieuwe manieren te creëren waarop mensen steun kunnen geven en ontvangen op Twitter – met een bijdrage.

Vanaf vandaag kan iedereen die Twitter in het Engels gebruikt fooi geven aan accounts die daarvoor in aanmerking komen op Twitter voor iOS en Android. Momenteel kan een beperkte groep mensen over de hele wereld Tip Jar aan hun profiel toevoegen en fooien ontvangen. Deze groep bestaat uit videomakers, journalisten, experts en non-profitorganisaties. Binnenkort kunnen meer mensen Tip Jar aan hun profiel toevoegen en breiden we uit naar meer talen.

Over Twitter
Twitter, Inc. (NYSE: TWTR) is wat er momenteel gebeurd in de wereld. Van belangrijk nieuws en entertainment van sport tot politiek, van grote events tot dagelijkse interesses. Als het gebeurt, gebeurt het eerst op Twitter. Twitter is waar het hele verhaal zich uiteen zet met live commentaar en waar live events tot leven komen zoals nergens anders. Twitter is beschikbaar in meer dan 40 talen over de gehele wereld. Toegang tot het platform is Twitter.com, mogelijk op diverse mobiele devices en via SMS. Voor meer informatie, bezoek about.twitter.com of volg @twitter. Voor meer informatie over het downloaden van de Twitter app, bezoek twitter.com/download.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht