Industry Wire

Geplaatst door Ubisoft

Ubisoft+ komt naar PlayStation

De Meern, Nederland — 16 mei 2022 — Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice, komt in de toekomst naar PlayStation. Met Ubisoft+ genieten spelers van meer dan 100 games, waaronder nieuwe releases op de eerste dag, classic games, premium edities*, extra content packs en beloningen. Ubisoft+ is momenteel verkrijgbaar op pc, Stadia en Amazon Luna**, en zal uiteindelijk ook verkrijgbaar zijn op PlayStation en Xbox.

Ubisoft+ krijgt tevens vanaf 24 mei een nieuw abonnement voor PlayStation Plus, genaamd Ubisoft+ Classics. Ubisoft+ Classics voor PlayStation is een zorgvuldig samengestelde selectie van populaire games, waaronder de bestverkochte Assassin’s Creed Valhalla, Tom Clancy’s The Division en For Honor, maar ook geliefde klassiekers als Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Far Cry 4, STEEP, South Park: The Fractured but Whole, The Crew 2, Trials Rising, Watch Dogs en Werewolves Within. De Ubisoft+ Classics-catalogus voor PlayStation wordt gelanceerd met wel 27 titels*** en zal tegen eind 2022 meer dan 50 games bevatten. In de toekomst worden er nog meer games toegevoegd.

Met Ubisoft+ Classics bieden we PlayStation-spelers een andere manier aan om te genieten van Ubisoft-games op hun consoles“, aldus Chris Early, senior vice president partnerships, Ubisoft. “Dit is nog maar het begin, want uiteindelijk zullen we Ubisoft+ verkrijgbaar maken voor PlayStation-bezitters terwijl we onze visie blijven uitbouwen en spelers meer opties bieden om toegang te krijgen tot hun favoriete games, waar en wanneer ze ook zijn.

Ubisoft+ Classics is in eerste instantie verkrijgbaar in combinatie met de PlayStation Plus Extra- en PlayStation Plus Premium-abonnementsniveaus en bevat standaardedities van geliefde Ubisoft-games. Ubisoft+ Classics is verkrijgbaar met PlayStation Plus op 24 mei in Azië (en 2 juni in Japan), 13 juni in Noord- en Zuid-Amerika en 23 juni in Europa. Ga naar www.playstation.com/Plus voor meer informatie en updates over het PS Plus-aanbod.

Voor meer informatie, ga naar news.ubisoft.com.

*Waar premium of speciale edities van de game zijn aangegeven (bijvoorbeeld: Ultimate/Gold/Deluxe Editions), bevatten edities die zijn opgenomen in Ubisoft+ mogelijk niet alle premium content. Aanbod onder voorbehoud van wijzigingen. Ubisoft+ vereist een permanente internetverbinding. Hierdoor kunnen wij een actief abonnement bevestigen.

**Ubisoft+ is verkrijgbaar voor Stadia in de VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Finland, Polen, Ierland, Zweden, België, Hongarije, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Slowakije en Nederland. Ubisoft+ is verkrijgbaar voor Amazon Luna in de VS voor meerdere apparaten, waaronder Amazon Fire TV (geen uitnodiging nodig).

***De beschikbaarheid van games verschilt per apparaat en gebied.

Over Ubisoft

Ubisoft creëert werelden die het leven van spelers verrijken door middel van unieke en memorabele entertainmentervaringen. Ubisofts wereldwijde teams creëren en ontwikkelen een brede line-up aan games, met merken als Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew, Tom Clancy’s The Division en Watch Dogs. Met Ubisoft Connect kunnen spelers profiteren van een ecosysteem van diensten om hun game-ervaring te verbeteren, beloningen te verdienen en in contact te blijven met vrienden op verschillende platformen. Met Ubisoft+, Ubisofts abonnementsdienst, hebben spelers toegang tot een groeiende catalogus van meer dan 100 Ubisoft games en uitbreidingen. Ubisoft heeft in het fiscale jaar 2020-21 een omzet gegenereerd van €2,241 miljard. Voor meer informatie, bezoek www.ubisoftgroup.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht