Industry Wire

Geplaatst door Freshheads

Uitzendbranche snel en transparant met Flexbook

Ivoren Wachters kijkt op een vernieuwende manier naar de uitzendbranche en gaat er van uit dat horecaondernemers zelf het beste weten wat voor mensen ze voor welke klus nodig hebben. De uitzendspecialisten schakelden de hulp van internetbureau Freshheads in en realiseerden samen Flexbook. Hét online vraag- en aanbodplatform waar horeca-ondernemers en flexwerkers elkaar direct vinden.

Roel Elshout, mede-initiatiefnemer Flexbook: “Mensen hebben steeds meer de behoefte om zelf de touwtjes in handen te nemen. En met Flexbook faciliteren we dit. Opdrachtgevers zijn niet meer afhankelijk en hoeven geen dagen te wachten tot het uitzendbureau met een passende match komt. Tegelijkertijd geniet de opdrachtgever wel nog altijd van het voordeel dat de financiële en contractuele processen uit handen genomen worden. ”

De horeca-ondernemer plaatst eenvoudig een oproep op het platform en geeft aan voor welke functie hij iemand zoekt. Flexwerkers krijgen via de mobiele app bericht dat er een oproep is geplaatst die matcht met het persoonlijke profiel en kunnen hier direct op reageren. Op basis van kwaliteit, kosten en beschikbaarheid kiest de ondernemer de beste kandidaat. Iemand vinden binnen uren in plaats van dagen, dat is het unieke van Flexbook.

Met de mobiele app heeft de flexwerker het actuele werkaanbod altijd bij de hand. En dankzij de responsive website plaatst de horeca-ondernemer vanaf ieder device een nieuwe opdracht. Flexbook is momenteel beschikbaar voor de horeca in Amsterdam. Bij succes zal het concept landelijk verder uitgerold worden.

www.flexbook.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht