Industry Wire

Geplaatst door Umbrio

UMBRiO en StackState sluiten strategisch partnership

Maarssen – Managed serviceprovider UMBRiO en StackState, het enige topology powered observability bedrijf, hebben hun reeds bestaande samenwerking, om innovatieve producten en diensten te leveren, met een partnerovereenkomst bevestigd. Daarnaast gaan beide partijen kun kennis en expertise bundelen voor de ontwikkeling van nieuwe data-oplossingen.

Als Splunk Elite Partner beschikt UMBRiO over hoogwaardige data-expertise, waarmee organisaties waarde genereren uit data. Het partnerschap met StackState stelt klanten van UMBRiO in staat om veel eenvoudiger gebruik te maken van alle voordelen van StackState’s observability oplossing. De experts van UMBRiO ondersteunen bij StackState implementaties en het platformbeheer, waardoor data die in Splunk, of in andere databases is opgeslagen, nog beter benut kan worden voor zowel business- als IT-doeleinden. Daarnaast realiseren zij een eenduidig, betrouwbaarder en vollediger topology gedreven beeld uit applicaties en systemen. Dit stelt organisaties in staat om IT-issues sneller op te lossen, de zogenaamde alert noise te reduceren, de impact direct helder te hebben en de business beter te ondersteunen.

Hoge datakwaliteit en observability garanderen maximale beschikbaarheid

“De complexiteit van de IT-stack is de laatste jaren drastisch toegenomen. Wil je blijven innoveren en business continuïteit borgen, dan is het noodzakelijk om te investeren in nieuwe technologische oplossingen”, zegt Erik Witte, oprichter en Chief Vision Officer bij UMBRiO. “Wanneer directie, management en medewerkers beschikken over volledige en betrouwbare informatie uit applicatie- en systeemdata, dan kunnen ze anticiperen en proactief acteren. Dat is de kracht van de samenwerking tussen UMBRiO en StackState. Samen maken we kwalitatief hoogwaardige data beschikbaar – of dit nu afkomstig is van Splunk of van andere bronnen – op basis waarvan snel de juiste beslissing genomen kan worden. Dezelfde data voedt het topology gedreven observability platform van StackState. Ik kijk ernaar uit om de samenwerking met StackState te intensiveren en samen het verschil te maken bij onze gezamenlijke klanten.”

Sneller innoveren

“Klanten willen oplossingen. Niet alleen slimme en nieuwe tools om de complexiteit die voortkomt uit continue verandering en snel opkomende technologieën te managen”, zegt Toffer Winslow, CEO bij StackState. “De combinatie van UMBRiO’s consulting- en managed data services en ons topology gedreven observability software platform stelt klanten in staat deze complexiteit te omarmen en de data die zij hebben opgeslagen in Splunk te verbeteren om zo sneller te innoveren.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht