Industry Wire

Geplaatst door Unit4

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

AmsterdamUnit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en mensgerichte organisaties, maakt bekend dat zij op 16 en 17 november een tweede editie organiseert van het wereldwijde virtuele evenement Experience4U (X4U). Tijdens X4U worden nieuwe producten en functionaliteit onthuld. Daarnaast vertellen klanten uit diverse sectoren over de successen die zij met de oplossingen van Unit4 hebben geboekt.

Onthullen nieuw onderzoek

X4U brengt klanten, prospects en partners van Unit4 bijeen om van gedachten te wisselen en te ontdekken hoe Unit4 toegevoegde waarde biedt. Unit4 zal dit jaar tijdens het evenement de resultaten onthullen van haar nieuwe onderzoek ‘Business Future Index’ en van het Maturity Model. Deze vormen de basis voor de Q&A’s met 3.500 zakelijke besluitvormers en werknemers en laten zien welke eigenschappen de best presterende ondernemingen met elkaar gemeen hebben en hoe zij zich opmaken voor de toekomst.

Deelnemers aan X4U komen meer te weten over de manier waarop Unit4 ondersteuning biedt met een branchespecifiek ecosysteem van oplossingen die ongeëvenaard zijn in de midmarket en alles bieden wat middelgrote organisaties nodig hebben om hun mensen en klanten toegevoegde waarde te bieden. Het virtuele evenement neemt tweeëneenhalve dag in beslag. Er vinden ruim 40 sessies plaats, van succesverhalen van klanten, diepgaande productbesprekingen, tot rondetafelgesprekken en sessies die in het teken staan van best practices en innovaties.

Programma

De opening van X4U wordt verzorgd door Mike Etting, de CEO van Unit4. Hij zal zijn visie delen op de toekomst na de coronacrisis: een enorme versnelling van de ontwikkelingen die de afgelopen jaren de IT-sector domineerden. Dmitri Krakovsky, de CPO van Unit4, en Claus Jepsen, de CTO van Unit4, vertellen meer over de laatste productinnovaties van Unit4 en de manier waarop het haar visie op ERPx in de praktijk brengt.

Gastsprekers zijn onder meer:

  • Steve Cadigan, talent strategist, expert op het gebied van bedrijfsculturen en de oprichter van Cadigan Talent Ventures.
  • Mark Gallagher, auteur, radiopresentator, branche-analist en oprichter van Performance Insights Ltd.
  • Peter Hinssen, ondernemer, keynote-spreker, auteur en partner bij nexxworks.

Klanten die over hun successen met Unit4 vertellen, zijn onder andere:

“Unit4 brengt nieuwe perspectieven naar een volwassen markt met haar ERPx-benadering”, zegt Holger Mueller, vice president en principal analyst bij Constellation Research en spreker tijdens X4U. “X4U is het paradepaardje onder de evenementen van Unit4. Het biedt een levendig platform voor middelgrote organisaties die willen weten hoe zij hun digitale strategieën kunnen moderniseren en nieuwe manieren willen verkennen om waarde te putten uit hun ERP-, HCM- en FP&A-systemen.”

Geïnteresseerden kunnen zich hier gratis registeren en de volledige agenda van X4U bekijken.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht