Industry Wire

Geplaatst door DelanoPR

Utrechtse startup in digitalisering Atomeus opent nieuw kantoor

Startup Atomeus opent op 6 oktober haar kantoor in Utrecht. Founder Raoul Rahimbaks en zijn team helpen vanaf deze nieuwe uitvalsbasis bedrijven met digitaliseringsvraagstukken.

Het management consultancybureau helpt organisaties met digitalisering van processen met diensten als Purchase tot Pay, Order to Cash, bank, contractregistratie facturatie, HR of rapportage. Met RPA- en AI-oplossingen weet Atomeus grote, internationale organisaties aan zich te binden. Renault en Alcredis behoren al tot de klantenkring. In het nieuwe kantoor is ruimte voor extra developers.

Atomeus opent het kantoor in Utrecht om vanuit een centrale plek de huidige en nieuwe klanten te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Het bedrijf focust op internationale organisaties met meer dan 250 fte en 100 miljoen euro omzet. “We bereiken mooie successen bij onze klanten. In een aantal gevallen is binnen een bedrijf zelfs een besparing gerealiseerd van meer dan 63 procent”, zegt founder Raoul Rahimbaks.

Aanpak Atomeus
Dat de specialisatie in RPA en AI grote organisaties aanspreekt, blijkt uit de groeiende klantenkring, met toonaangevende merken als Renault en Alcredis. “Ook onze aanpak wordt gewaardeerd. We hanteren de DDI-methode: Onderzoek (Discovery), aanpak, advies presenteren, implementeren (Delivery) en een succesvolle digitaliseringsslag (Improve) maken”, aldus Rahimbaks. “We zetten een ecosysteem op waarmee de resultaten van bedrijven verbeteren. Wij blijven deze organisaties bijstaan om te meten en het leerproces te faciliteren.”

Werving developers
Atomeus is op zoek naar nieuwe collega’s die klantgericht en flexibel zijn om te kunnen voldoen aan de nodige tech-stack. Rahimbaks: “We zoeken developers met een innerlijke drive om zichzelf continu te verbeteren, om zo de beste te zijn in hun vak. En dat alles met een flinke dosis humor. Dan zijn ze van harte welkom!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht