Industry Wire

Geplaatst door Appian

Versnelde digitale bedrijfsresultaten in Europa door low-code automatisering en partnerdiensten

Amsterdam –25 juli 2022 – Appian (Nasdaq: APPN) onthult vandaag een onderzoek dat laat zien dat low-code steeds vaker wordt gekozen als de technologie om bedrijfsprocessen snel te verbeteren en te optimaliseren door digitalisering en automatisering. Volgens de gegevens van Appian is de marktvraag naar gecertificeerde low-code providers de afgelopen jaren met 75% tot 100% gegroeid. Met deze toenemende vraag heeft Appian haar wereldwijde partnerprogramma uitgebreid en nieuwe oplossingen geïntroduceerd om partners te helpen betere bedrijfsresultaten te leveren ter ondersteuning van de digitale transformatiestrategie van klanten.
Matthias Leybold, PwC Partner voor Cloud Intelligence en Analytics: “Onze consulting- en deliverycapaciteiten zijn sterk met elkaar verbonden. We geven advies over en co-creëren oplossingen voor klanten door PwC’s relevante industrie-experts, consultants en ontwikkelaarsdiensten en Appian-experts samen te brengen. Hierdoor bieden we de breedte en diepte die nodig is om te slagen met de transformatie van de enterprise.”

Het Appian partner programma geeft geregistreerde gebruikers toegang tot een uitgebreide reeks van mogelijkheden en de continue verbeteringen van het Appian Low-Code Platform. Daarnaast hebben Appian partners toegang tot:
• Gratis toegang tot de Appian Community Edition omgeving
• Mogelijkheden om Appian Certificeringen per rol te behalen en Appian Pro Badges te verdienen
• Het gepersonaliseerde Appian leertraject met klassikale en online lessen voor verschillende rollen
Reshma Nuggehally, Accenture Managing Director, BPM and LCNC Lead: “Met de focus op gecomprimeerde transformatie is ons vermogen om end-to-end transformatie te ondersteunen met industrie- en technologie-expertise, innovatie en vendor-management van strategisch belang voor het schalen van klanten op het Appian Platform.”

Marc Wilson, Appian Chief Partner Officer: “Onze relaties met wereldwijde strategische partners zijn diepgaand. Partners van Appian investeren voor de lange termijn, en dit betekent dat onze gezamenlijke klanten een continu geïnnoveerd product krijgen, om zo het beste aan te sluiten bij de behoefte van de klant.”

Onlangs heeft Appian IDC de opdracht gegeven om een IDC InfoBrief te schrijven, waarin de rol van servicepartners wordt onderzocht bij het leveren van digitale bedrijfstransformatie op enterprise-niveau door middel van low-code automatisering. De IDC InfoBrief, “How Low-Code Automation and Partner Services Are Accelerating Digital Business Outcomes in Europe,” (IDC #EUR148200421, maart 2022) is gebaseerd op diepte-interviews met Accenture en PwC om te onderzoeken waarom klanten met hen en Appian samenwerken om zakelijke uitdagingen en kansen aan te pakken. De IDC InfoBrief bevat ook case studies over partner-led business transformation resultaten met behulp van het Appian Low-Code Platform.

John O’Brien van IDC: “Low-code vereenvoudigt en versnelt het maken van apps, maar echte transformatie op ondernemingsniveau te bereiken is complex. Organisaties hebben ervaren hulp nodig bij het verbinden van alle facetten, zoals strategie, vaardigheden, rationalisatie van het IT-portfolio en het bouwen van de competentiecentra die maximale waarde op lange termijn zullen leveren in het hele bedrijf.

Over Appian
Appian is het uniforme platform voor verandering. Wij versnellen de bedrijfsvoering van onze klanten door de belangrijkste processtromen en mogelijke optimalisatie hiervan bij hen te identificeren, te ontwerpen en te automatiseren. Het Appian Low-Code Platform combineert alle essentiële capaciteiten die nodig zijn voor een versnelde uitvoering van werk: Process Mining + Workflow + Automation, in één gezamenlijk low-code platform. Appian is open, enterprise grade, en wordt vertrouwd door ’s werelds grootste bedrijven. Voor meer informatie, bezoek www.appian.com.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht