Industry Wire

Geplaatst door ViewSonic

View Sonic, ViewSonic TD1655 On-The-Go monitor uitgeroepen tot CES 2021 Innovation Awards Honoree

Mensen die veel onderweg zijn, stellen zeer hoge eisen aan het beeldscherm dat zij toepassen. De monitor moet niet alleen licht zijn en voor tal van toepassingen kunnen worden gebruikt, maar bovendien dient het scherm tevens een bidirectionele voeding te kennen. Daarnaast is een belangrijke eis: hoe minder kabels, hoe beter. Met die eisen in het achterhoofd heeft ViewSonic de TD1655 On The-Go monitor ontwikkeld. En met succes, want dit lichte en mobiele beeldscherm is tijdens de Consumer Electronic Show in Las Vergas uitgeroepen tot ‘CES 2021 Innovation Awards Honoree’ in de categorie Computerrandapparatuur & accessoires.

De belangrijkste reden voor deze erkenning tijdens dit belangrijke tech-event is het feit dat de TD1655 monitor de productiviteit van de gebruiker drastisch weet te verhogen. De ViewSonic TD1655 is namelijk gebouwd met de eisen en wensen van zakenreizigers, werknemers die veel onderweg zijn en digital nomads in gedachten. Daarom kent het scherm een compact formaat (15,6 inch), is hij licht van gewicht (minder dan 1 kilo) en is hij bovendien zeer dun (6 mm). Met de ingebouwde standaard aan de achterzijde en het draaibare display kunnen gebruikers ook de kijkhoek gemakkelijk aanpassen en het scherm zowel staand als liggend gebruiken. Hierdoor kan dit mobiele beeldscherm voor tal van toepassingen worden ingezet.

De TD1655 maakt gebruik van slechts één kabel waarmee heel eenvoudig content van laptops, smartphones en game consoles kan worden weergegeven. Daarmee is deze On-The-Go monitor uitstekend 1/2 te gebruiken als tweede scherm voor een notebook, maar bijvoorbeeld ook als extra scherm voor een desktop-pc. Hierdoor kunnen gebruikers zeer efficiënt werken, met name in situaties waarbij zij in meerdere applicaties tegelijk willen werken. De kabel biedt dubbele USB-C connectiviteit en bidirectionele voeding. Via USB-C kunnen de monitoren namelijk ook mobiele apparaten opladen (tot 60 Watt). Tegelijkertijd kunnen zij zichzelf van stroom voorzien via bijvoorbeeld een power bank of de meegeleverde 60 Watt PDvoedingsadapter. De ViewSonic TD1655 ondersteunt meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, Android, Chrome en MacOS.

Dankzij de magnetische omslag en mat, het robuuste ontwerp uit één stuk, de metalen behuizing en de aluminium standaard is de TD1655 zeer compact en robuust. Het scherm is gemaakt met een ingebouwde hardheid van 6H voor extra duurzaamheid. Ook is het scherm voorzien van een beschermlaag die zelfs bestand is tegen krassen die gemaakt zouden kunnen worden door sleutelbossen. Verder kent de TD1655 een 10-punts projective capacitive scherm, een antireflectiescherm en native een 1080p-resolutie. Dankzij de meegeleverde stylus is dit aanraakscherm ideaal voor een soepele schrijfervaring en een zeer gestroomlijnde navigatie. Hierdoor kunnen gebruikers meer zien en meer doen. Waardoor hun productiviteit
drastisch wordt verbeterd.

Over ViewSonic
ViewSonic, opgericht in Californië, levert en produceert uitgebreide hardware- en softwareoplossingen, waaronder monitoren, projectoren, narrowcasting, interactieve ViewBoard-displays (touchscreens) en het myViewBoard-software-ecosysteem. In meer dan 30 jaar heeft ViewSonic een sterke positie opgebouwd in het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor het onderwijs, de zakelijke markt, consumenten en het helpen van klanten onder het motto ‘See the difference’. Voor meer informatie over ViewSonic ga naar www.viewsonic.com/nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht