Industry Wire

Geplaatst door Sociofy

Vincent Steijger naar salesverdubbelaar Sociofy

Zeewolde, 14 Januari 2020 /EZPress/ – Met ingang van 1 januari 2020 is Vincent Steijger als CEO begonnen bij het jonge social media marketingbedrijf Sociofy. Sociofy heeft een slim no-cure no-pay salesmodel ontwikkeld voor webwinkels en retailers om met social media meer sales te realiseren.

Sociofy realiseert direct resultaat dankzij online campagnes met vlijmscherpe targeting. “De kunst is om snel de ideale doelgroep vast te stellen”, zegt Vincent Steijger “deze toveren wij vervolgens om in een trouwe vaste clientbase.”

Keiharde sales
Vincent Steijger heeft zijn marketingsporen onder meer verdiend bij Cymatics in Atlanta, VS, dat met tegen de twee miljoen abonnees/volgers wereldwijd tot de grootste music factories behoort. Steijger: “Amerika loopt flink voorop als het gaat om social media marketing. De focus is niet gericht op leads, maar op keiharde sales. Dat garanderen wij met Sociofy dan ook op no-cure, no-pay basis. Dit doen we door de complete social media funnel uit handen te nemen. Terwijl de sales exponentieel groeien, loopt de webwinkelier met Sociofy geen enkel investeringsrisico en kan zich weer volledig richten op ondernemen.”

Bekijk de video: https://youtu.be/eLfIyOGcqhE
Meer: www.sociofy.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht