Industry Wire

Geplaatst door Watermelon

Watermelon implementeert technologie achter ChatGPT voor revolutie in chatbots

Utrecht, 10 februari 2023 – Watermelon, het bekendste bedrijf van Nederland op gebied van automatisering en chatbots, implementeert de technologie achter OpenAI’s ChatGPT (ook wel GPT-3) in zijn vernieuwde Chatbot-omgeving. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om de krachtige taalverwerkingsalgoritmen van OpenAI te benutten via Watermelon’s eenvoudig te gebruiken no-code platform.

Met de implementatie van GPT-3 biedt Watermelon bedrijven een complete oplossing voor de automatisering van repetitieve taken, zodat ze zich kunnen richten op hun groei en innovatie.

Alexander Wijninga, CEO van Watermelon, zegt: “Watermelon staat bekend om het creëren van eenvoudige en krachtige automatiseringstools, voor bedrijven van alle groottes, vooral gericht op chatbots. Door GPT-3 te implementeren in onze chatbots, kunnen we onze gebruikers een breed scala aan antwoorden en informatie bieden, zonder dat ze hiervoor handmatig alle antwoorden hoeven in te stellen. Dit zorgt voor een snellere lancering van de chatbot en een betere gebruikerservaring.”

De stap van Watermelon, is een belangrijke ontwikkeling in de toepassing van kunstmatige intelligentie voor bedrijven. Dit draagt bij aan de groei en evolutie van de snelgroeiende industrie. Bedrijven met interesse in de nieuwe Chatbot-omgeving van Watermelon met GPT-3 moeten nog even geduld hebben omdat de eerste versie volgende maand, maart 2023 wordt gelanceerd.

Wil je direct op de hoogte zijn van de GPT-3 lancering? Schrijf je in voor de GPT-3 update door op deze link te klikken.

GPT-3 is de technologie achter ChatGPT en een taalmodel dat is ontwikkeld door OpenAI. Het is een van de meest geavanceerde kunstmatige intelligentie modellen van dit moment. Het model is getraind op enorme hoeveelheden taalgegevens en heeft een uitgebreide kennis van talen, cultuur, geschiedenis en veel meer. Dankzij de grote hoeveelheid ingevoerde informatie, is GPT-3 in staat om op een natuurlijke manier te communiceren en antwoorden te geven op vragen.

Over Watermelon
Watermelon is een Nederlandse (Utrecht) AI startup die zich richt op het maken van chatbot management software voor bedrijven, waardoor bedrijven een AI chatbot kunnen maken zonder te hoeven programmeren. Watermelon is begonnen als leverancier van een WhatsApp management platform in 2015, dat een jaar later in 2016 failliet ging door een ruzie met whatsapp.
Na een herstart heeft Watermelon in 2017 Ecreation overgenomen om zich te gaan richten op automatiseringsmogelijkheden door middel van chatbots. Ecreation maakte als sinds 2005 chatbots voor bedrijven via MSN Messenger. Watermelon heeft een aantal prijzen gewonnen waaronder Beste jonge ondernemers van Nederland, beste startup van Nederland en werd tweede in beste Startup van Europa op SaaStr.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht