Industry Wire

Geplaatst door zaak-shops.nl

Webwinkelketen zaak-shops.nl voor de vijfde keer FD Gazelle

De Groninger webwinkelketen zaak-shops.nl heeft zich voor de vijfde keer geschaard in het rijtje van snelst groeiende bedrijven in Nederland. Zaak-shops.nl is een webwinkelketen die zich focust op klimaatbeheersingsproducten voor consumentengebruik. Denk hierbij aan onder andere ventilatoren, kachels en airco’s.

“Dit is iets waar we de laatste jaren echt op inzetten.” Aldus Jochem Mossel, mede-eigenaar van zaak-shops.nl. “We hebben een relatief klein en hecht team, hierin heeft iedereen zijn eigen expertise. We kunnen snel schakelen en dat vertaalt zich ook dit jaar weer in mooie resultaten.”
Voor webwinkels was het sowieso een sterk jaar. Vanwege de coronapandemie werd er meer online gewinkeld. Bijna de gehele branche wist daarom een mooi jaar neer te zetten. Toch is het zaak-shops.nl gelukt om hier bovenuit te steken. “Door in te zetten op snelle verzending en de lijntjes met PostNL kort te houden kunnen we veel voor elkaar krijgen, dit zie je terug in de waardering van onze klanten waardoor men sneller geneigd is nogmaals te bestellen. Ook hebben we onze retourprocedure verbeterd waardoor de klant enkel een qr-code hoeft te scannen en vervolgens instructies voor retour ontvangt.” Aldus Quinten Eradus, verantwoordelijk voor de Customer Journey bij de Groninger webwinkelketen. “We willen klanten niet ontmoedigen om te retourneren, in plaats daarvan kijken we liever met de klant welk product wél aan hun eisen voldoet. Als we deze niet in ons assortiment hebben is dat jammer voor ons, maar de klant is hiermee wel geholpen.” Benadrukt Gerwen van Gransier, klantcontactspecialist.

Een combinatie van een goed samenwerkend team dat inzet op klanttevredenheid en een ruim assortiment seizoensproducten heeft ervoor gezorgd dat zaak-shops.nl wederom in het prestigieuze rijtje van het Financieel Dagblad mag staan. Respectievelijk was zaak-shops.nl in 2014, 2018, 2019, 2020 en 2021 van de partij.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht