Industry Wire

Geplaatst door HSO

wehkamp focust op innovatie dankzij ontzorging door HSO als 24/7-partner voor Microsoft Dynamics

Veenendaal, 29 juni 2017wehkamp, het grootste online lifestyle warenhuis van Nederland, legt de focus op innovatie door structurele oplossing van IT-problemen. Samen met HSOheeft zij het aantal IT-incidenten gehalveerd. Waar de IT-medewerkers van wehkamp voorheen voornamelijk bezig waren met het oplossen van incidenten, ligt nu de focus op het behalen van de businessdoelstellingen en innovatie-initiatieven. HSO ontzorgt het IT-team van wehkamp van alle operationele beheer- en optimalisatietaken rondom haar Microsoft Dynamics omgeving.

Bijzonder aan het partnership is dat wehkamp het 24/7 proactief applicatiesupport ook uitbesteedt aan HSO. HSO is de eerste Nederlandse Microsoft-partner die dit aanbiedt voor Microsoft Dynamics-oplossingen. Voorheen was er weinig tijd in het IT-team van wehkamp beschikbaar voor veranderingen met het oog op de toekomst. Door het 24/7 proactief beheer en de samenwerking met HSO Managed Services is dit significant verbeterd. Hierdoor ligt de focus van de IT-specialisten van wehkamp nu op het uitvoeren van veranderingen voor de business, waardoor de business hier de vruchten van plukt.

Ontzorging

Marc Hoeneveld, Manager IT bij wehkamp: “Door het toepassen van proactief onderhoud kunnen de IT-medewerkers het grootste deel van de tijd aan nieuwe projecten besteden. We kunnen ons nu bezighouden met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen die op onze roadmap staan. Door de ontzorging vanuit HSO van ons AX-beheer hebben we hier nu tijd voor en zetten we de mensen op de IT-afdeling in hun kracht.”

Bernard Verweerd, Director Managed Services bij HSO: “wehkamp is een prachtig bedrijf met een complex applicatielandschap waar meer dan 400 applicaties draaien. HSO is voor wehkamp een strategische partner en we streven hetzelfde doel na. Hierdoor ontstaat een win-winsituatie in plaats van een klant-leverancier relatie waar zaken ‘over de muur’ gegooid worden. Wij zien onszelf dan ook echt als een partner en virtuele extensie van het wehkamp-team waar het gaat om het beheer van bedrijfskritische applicaties.”

—–
Over wehkamp
wehkamp is met 450.000 bezoekers per dag, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 8 miljoen zendingen per jaar het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo’n 320.000 artikelen verdeeld over Mode, – Huis, Tuin & Do It Yourself, – Baby, Speelgoed en Games,- Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, – Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. Meer informatie over wehkamp is te vinden op http://www.wehkampreporter.nl/.

Over HSO
Sinds 1989 is HSO actief als Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO ondersteunt lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening om met digitale technologie het verschil te maken. Het fundament hiervoor is Microsoft Dynamics 365: een compleet platform van CRM, ERP, Office 365 en BI-software. HSO verzorgt de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van deze cloud oplossingen. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op http://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht