Industry Wire

Geplaatst door Trayler

Welke vrachtwagen wil jij tegenkomen op de weg? Stem mee op jouw favoriete Moving Billboard Design!

Welk merk gun jij een jaar lang zichtbaarheid op een enorme Moving Billboard in Nederland? Laat je stem horen in Trayler’s Moving Billboard Design Contest en bepaal welk ontwerp een regenboog aan creativiteit over de wegen zal schilderen!

Gratis vrachtwagenreclame
Oprichter van Trayler, Desley Kuiper: “Wij willen zichtbaarheid en herkenbaarheid creëren voor merken. Om iedereen een eerlijke kans te geven hebben we daarom een winactie opgezet. Bedrijven hebben een ontwerp aangeleverd en nu kan er gestemd worden op de favoriet. Hoe leuk is het om je gekozen ontwerp zelf onderweg tegen te komen?’

Creatievelingen en marketeers door het hele land zijn met de ontwerpen aan de slag gegaan. Met als uitkomst prachtige ontwerpen die eigenlijk allemaal een spotlight op de wegen verdienen. Help jij mee om de winnaar te bepalen?

De stembussen zijn geopend
Welke organisatie of concullega gun jij om een jaar lang te pronken met zijn of haar “eigen” vrachtwagen en hiermee de wegen te veroveren? Via trayler.nl/stembus kan je stemmen van 12 tot en met 23 februari 18:00. Wie weet kom je onderweg jouw favoriet tegen!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht