Industry Wire

Geplaatst door ActiveTickets

Wereldhavendagen verwelkomt ActiveTickets als ticketpartner

Rotterdam, Donderdag 16 mei 2024 – De organisatie van de Wereldhavendagen, het grootste jaarlijkse maritieme publieksevenement van Nederland, heeft ActiveTickets geselecteerd als ticketpartner voor de komende drie edities. Dit partnership zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte ticketervaring voor de vele deelnemers aan activiteiten en excursies.

Van 6 tot en met 8 september 2024 viert de Wereldhavendagen zijn 47ste editie in Rotterdam, compleet met bijzondere schepen, bijzondere excursies talloze activiteiten op de kades en spektakel op het water. Samen met hoofdsponsors zoals Rotterdam Festivals en het Havenbedrijf Rotterdam, en hoofdpartner de Koninklijke Marine, belooft de organisatie een informatief en vermakelijk programma.

Sabine Bruijnincx, directeur van Stichting Wereldhavendagen, benadrukt de keuze voor ActiveTickets: “Elk jaar zitten medio augustus duizenden bezoekers klaar voor de kaartverkoop van onze excursies, tours en vaartochten, die vaak ook al in mum van tijd zijn uitverkocht. Een betrouwbare ticketpartner is dus cruciaal voor het succes van ons evenement. Met ActiveTickets kiezen we voor een geavanceerd ticketingsysteem, dat gebruiksvriendelijk is voor onze bezoekers en partners en ons de flexibiliteit biedt om te integreren met andere activiteiten.”

Tijdens de Wereldhavendagen 2024 ontdekken bezoekers waarom Rotterdam de slimste haven ter wereld is, waar talloze bedrijven werken aan innovatieve oplossingen voor de haven van de toekomst en waar voor iedereen een carrière is weggelegd. De Wereldhavendagen is een weerspiegeling van de identiteit van de stad Rotterdam: internationaal, grensverleggend en op de toekomst gericht.

José Martinez, medeoprichter ActiveTickets, is enthousiast over deze samenwerking: “Het is een eer om samen te werken met de Wereldhavendagen, een evenement dat de innovatieve kracht en het internationale belang van de haven van Rotterdam viert. Ons platform is perfect uitgerust om een vlekkeloze ticketervaring te bieden, waarmee we het grootschalige evenement optimaal ondersteunen.”

Over Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen in Rotterdam trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers en is daarmee het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Bij de talloze kadeactiviteiten, shows op het water en excursies in het havengebied en de stad ontdekken jong en oud waarom de Rotterdamse haven zo’n dynamische, slimme en veilige plek is, waar hard gewerkt wordt aan de innovatieve oplossingen voor een duurzame, leefbare toekomst. De 47e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2024.

De hoofdsponsors van de Wereldhavendagen zijn Port of Rotterdam en Rotterdam Festivals. De Koninklijke Marine is hoofdpartner. Kijk voor meer informatie over sponsors, partners, vrienden en deelnemers van de Wereldhavendagen op wereldhavendagen.nl.

Over ActiveTickets
ActiveTickets, met meer dan 15 jaar ervaring in de sector, is toonaangevend in het bieden van innovatieve ticketoplossingen voor de culturele en evenementensector. Het bedrijf legt de nadruk op een prettige ticketaankoopervaring voor bezoekers en werkt met een open softwareplatform om aan de specifieke behoeften van elke organisatie te voldoen.

Foto credit: Anne Reitsma

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht