Industry Wire

Geplaatst door Wuunder

Wuunder lanceert als eerste een gratis “IDEAL” verzend-module voor webshop

In oktober 2016 kwam Wuunder op de markt met een innovatieve app waarmee je zendingen kunt versturen alsof je een chatbericht verstuurt. Niet alleen de eenvoud viel direct op, maar ook het feit dat Wuunder altijd de beste prijs selecteert van maar liefst 20 vervoerders. Begin 2017 volgde een uitbreiding van de app naar een mobiel platform waardoor zendingen konden worden geboekt en gevolgd vanaf ieder device. Vandaag komt Wuunder met de nieuwe “iDeal” oplossing speciaal voor webshops.

iDeal koppeling voor e-commerce systemen
De handige “iDeal” connectie zorgt ervoor dat in de admin-module van een webshop een beveiligde link wordt gemaakt met Wuunder. Deze nieuwe oplossing is er voor webshop eigenaren die gebruik maken van e-commerce systemen zoals WooCommerce, Magento, Opencart, Lightspeed, SEOshop, Shopware en zelfbouw webshops. Maar ook voor Teamleader en Google Chrome. Dankzij de link worden adressen en telefoonnummers gratis gevalideerd. Toeslagen door de vervoerders als gevolg van foutieve adressen worden zo sterk gereduceerd. Het versturen van zendingen kan hierdoor in een paar seconden.

Nu voor alle webshops
Naast de verzendmodule biedt Wuunder nog meer zaken die tot nu toe alleen besteed waren aan de grotere webshops. Zoals lage prijzen bij hoge volumes. Wuunder vergelijkt de prijzen en kiest de meest geschikte vervoerder zoals bijvoorbeeld DHL, DPD, FedEx en UPS. Zowel binnen Nederland als internationaal. Wuunder kent geen maandbedragen of contracten. Je betaalt gewoon per zending. Hoe meer je verstuurt in een week, hoe hoger je korting. En door de samenwerking die is ontstaan met koeriers is boeken voor 12 uur ’s middags en afleveren voor 22 uur ’s avonds ook mogelijk geworden.

Dankzij de ingebouwde Wuunder chatfunctie ontstaat er (eindelijk) direct contact tussen verzender en ontvanger. Dit blijkt niet alleen extreem belangrijk voor klanttevredenheid – retouren worden een fluitje van een cent – maar ook voor het doen voor herhalingsaankopen.
En Wuunder volgt alle zendingen en neemt pro-actief contact op met de verschillende vervoerders, bij bijvoorbeeld schademeldingen of vertragingen. Wel zo gemakkelijk.

De volgende innovatie is alweer onderweg
Wuunder blijft zich ontwikkelen. Op dit moment is Wuunder binnen de ring van Amsterdam, Eindhoven, Roermond en in diverse andere steden alweer de volgende vernieuwing aan het testen. Hier halen we binnen 60 minuten documenten en pakketten op en voorzien deze van een verzendlabel. Een mobiele telefoon en een pen is het enige wat je nodig hebt om een zending te versturen. Wuunder zorgt voor de rest. Ook leveren we zendingen af op het moment dat de ontvanger dat wilt. Je laat gewoon al je zendingen naar Wuunder sturen in plaats van naar je eigen adres. Zodra je de zendingen wilt ontvangen, laat je dit aan Wuunder weten en worden deze binnen 60 minuten in een keer bij je afgeleverd. Het aantal vervoersbewegingen in de stad wordt zo dankzij Wuunder enorm gereduceerd.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht