Industry Wire

Geplaatst door X2com

X2com introduceert 4G back-up simkaarten

Als bedrijf wil je altijd online zijn en kun jij je geen downtime permitteren. Daarom introduceren wij nu 4G back-up simkaarten. Met de toevoeging van deze 4G back-up simkaarten aan ons portfolio, kunnen partners van X2com hun klanten garanderen dat zij altijd online zijn én blijven. Ook als de vaste internetverbinding een storing heeft.

“Wij begrijpen dat je als bedrijf niet zonder internet kunt. Daarom introduceren wij 4G back-up simkaarten, daarmee kun jij je als bedrijf ervan verzekeren dat je altijd online bent, ook als je vaste internetverbinding een storing heeft. Zo kun je als bedrijf gewoon door blijven werken zoals je gewend bent, blijf je telefonisch bereikbaar en kunnen klanten nog steeds bij je pinnen.” aldus Tom Mulder, Algemeen directeur X2com.

Uniek in de markt

Of het nu gaat om een X2connect internetverbinding die geleverd wordt over een lijn van KPN, Delta, Eurofiber, Tele2 of lokaal initiatief, 4G back-up van X2com kan altijd worden mee verkocht. Daarnaast kan de simkaart gebruikt worden in alle hardware. Of het nu een 4G-modem, router of een dongel is. Samen met de klant kiest de partner de hardware en wij zorgen voor een betrouwbare en stabiele internetverbinding als de vaste internetverbinding uitvalt.

Partners van X2com kunnen de 4G back-up simkaart in combinatie met een X2connect internetverbinding voor een vast bedrag per maand aanbieden aan hun klant. Dankzij deze 4G back-up sim verzekert de klant zich ervan dat hij zijn primaire werkzaamheden (denk aan telefonie, alarm, pin en/of regulier internetverkeer) altijd kan continueren.

Over X2com

X2com is een unieke leverancier van zakelijke informatie- en communicatiediensten binnen de telecombranche. Wij leveren onze diensten via een sterk netwerk van ruim vijfhonderd partners. Samen met hen zorgen wij ervoor dat onze eindgebruikers informatie en communicatie functioneel en toekomstgericht kunnen inzetten. X2com ontwikkelt zelf innovatieve telecomdiensten en communicatieoplossingen van hoge kwaliteit. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Sales via tel. 088 889 2266 of sales@x2com.nl.

 

###

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht