Industry Wire

Geplaatst door Xebia

Xebia eerste aanbieder trainingen voor GitHub-certificering ter wereld

Hilversum, 8 december 2023 – Vanaf vandaag biedt Xebia, een toonaangevende IT-consultancy gericht op digitale transformatie, in Nederland training voor GitHub-certiferingen aan. Xebia is daarmee wereldwijd de eerste GitHub verified partner die deze online trainingen voor ontwikkelaars levert; nog voor het officiële trainingsprogramma van GitHub in januari 2024 van start gaat. Hiermee adresseert Xebia de overstelpende vraag naar deze trainingen.

GitHub is de centrale plek waar programmeurs hun code-projecten opslaan en beheren. Git is volgens veel programmeurs momenteel het beste versiebeheersysteem, daarom is GitHub mateloos populair. In een versiebeheersysteem kunnen programmeurs hun projecten beheren maar ook code laten reviewen door anderen. Verschillende versies kunnen naast elkaar beheerd worden en het is mogelijk om terug te vallen op een oude versie, mocht er iets misgaan.

Door de grote populariteit van GitHub is er een enorme vraag naar GitHub-training en certificering ontstaan. Die vraag is zelfs zo groot dat er inmiddels lange wachtlijsten zijn voor de officiële start van GitHub-trainingen in januari 2024.

Waarom een GitHub-certificering?
Certificering is een vereiste van veel opdrachtgevers. Daarnaast is het een bewijs van de vaardigheden, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en kennis van een programmeur op het gebied van deze technologieën en ontwikkelaarstools die door meer dan 100 miljoen ontwikkelaars wereldwijd worden gebruikt.

Eerste ter wereld
Xebia Academy biedt nu als eerste GitHub-trainingspartner ter wereld training aan voor de GitHub Foundations- en GitHub Actions-certificeringen. GitHub Foundations behandelt de basisonderdelen en concepten van samenwerken, bijdragen en werken in GitHub. GitHub Actions is het Continuous Integration Continuous Delivery (CI/CD) platform van GitHub. Hiermee automatiseren programmeurs hun werkprocessen voor het bouwen, testen, verpakken, vrijgeven en implementeren van hun oplossingen.

Voor ontwikkelaars, teamleiders en DevOps- en automatiseringsengineers
Het gehele GitHub-trainingscurriculum is bedoeld voor ontwikkelaars, teamleiders, DevOps Engineers en Automation Engineers die gebruik willen maken van GitHub en GitHub Actions. Vanaf januari 2024 is het volledige GitHub certificeringsprogramma beschikbaar op xebia.com/academy. Dan zijn ook de andere gecertificeerde trainingen, zoals GitHub Advanced Security en GitHub Admin beschikbaar.

De trainingen vinden online plaats, zijn inclusief GitHub examenvouchers en worden gegeven door GitHub-geaccrediteerde trainers van Xebia Academy.

Aanmelden voor de GitHub Foundations Certification training op 11 – 14 december 2023.

EINDE BERICHT

Over Xebia Academy
Xebia Academy is de trainingsunit van Xebia, een wereldwijd IT-consultancybedrijf dat is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 5.500 professionals in 24 kantoren op vier continenten. In 2001 was Xebia de eerste organisatie die de Agile manier van werken binnen softwareontwikkeling omarmde en introduceerde in Nederland.

Ter ondersteuning van de IT-diensten van Xebia biedt Xebia Academy individuele trainingen en bedrijfsbrede upskill-programma’s in Agile/Scrum, Cloud, Data en AI, DevOps, Leiderschap, Low Code, Microsoft, Product Management, Security en Software Technologie.

Meer informatie over het trainen en opleiden van uw personeel vindt u op xebia.com/academy.

Over Xebia

Xebia is een leider op het gebied van digitale transformatie en bedient top-250 bedrijven wereldwijd met end-to-end IT-oplossingen. Het bedrijf heeft experts in Technology Consulting, Software Engineering, Product Development, Data & AI, Cloud, Low Code, Agile Transformation & DevSecOps en Quality Assurance. Naast hoogwaardige IT-consulting & state-of-the-art softwareontwikkeling heeft Xebia een groot aantal gestandaardiseerde oplossingen die de time-to-market voor bedrijven aanzienlijk verkorten. Met het Academy-aanbod traint het innovatieve bedrijven om te voldoen aan hun behoefte om beter, slimmer en sneller te werken.

De diensten van Xebia omvatten een diepgaande analyse van klantbehoeften, technologieadvies, oplossingsarchitectuur en het leveren van softwareontwikkeling en oplossingen om end-to-end digitale transformatie te stimuleren. Het bedrijf is aanwezig in 16 landen met ontwikkelingscenters in de VS, Latijns-Amerika, West-Europa, Polen, Scandinavië, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Ga naar www.xebia.com voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht