Industry Wire

Geplaatst door Xebia

Xebia stelt Keith Landis aan als chief marketing officer

Nieuwe CMO gaat het merk Xebia wereldwijd verder uitbouwen en versterken
Hilversum, 6 juni 2023 – Xebia, een toonaangevende IT-consultancy gericht op digitale transformatie, kondigt vandaag de komst van Keith Landis aan als chief marketing officer (CMO). Landis heeft zijn uitvalsbasis in Philadelphia (Verenigde Staten) en geeft wereldwijd leiding over marketing.

Xebia heeft de afgelopen jaren een enorme internationale groei doorgemaakt. Om de aanwezigheid en bekendheid op wereldschaal verder te versterken, voegt het bedrijf Keith Landis toe aan het directieteam. Xebia versterkt zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten met de uitbreiding van het kantoor in Atlanta (Georgia). Met een ervaren chief marketing officer en team in deze regio wordt de wereldwijde bedrijfsvoering en het bouwen van een krachtig merk sterk op elkaar afgestemd.

Veel ervaring
Landis beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de IT en consulting business. Hij heeft expertise op gebied van business-to-business (B2B) marketing en communicatie voor dienstverlening en heeft meer dan zestien jaar leiding gegeven binnen IT-dienstverlening, software en technologiebedrijven, waaronder IBM. Meest recentelijk werkte Landis als CMO bij Persistent Systems, waar hij leiding gaf aan alle marketing- en communicatieactiviteiten tijdens een sterke groeiperiode van het bedrijf.

Landis heeft een bewezen staat van dienst in het aansturen van marketingtransformatie die leidt tot groei in zowel merkbekendheid als omzet. Zijn lange samenwerking met IBM getuigt van zijn leiderschap en professionalisme. Hij is in het bezit van een Bachelor of Arts met hoofdvakken Marketing & MIS van Drexel University’s LeBow College of Business in de Verenigde Staten.

Merk uitbouwen en groeien
Anand Sahay, wereldwijd CEO van Xebia, verwelkomt Landis in het team: “Nu we ons portfolio verder uitbreiden en ons groeitraject versnellen, is het van cruciaal belang ervoor te zorgen dat we strategisch de meest geschikte mensen hebben om onze merkontwikkeling in de gewenste richting te sturen. We hebben zeer veel vertrouwen in Keith en zijn team om ons merk verder uit te bouwen en onze strategische marketinginspanningen te verbeteren.”

Over zijn nieuwe rol als CMO zegt Keith Landis: “Ik vind het geweldig om bij Xebia aan de slag te gaan als chief marketing officer op dit cruciale moment in het bestaan van het bedrijf. Ik kijk er naar uit om samen met een divers team van getalenteerde marketeers van over de hele wereld onze marketing te transformeren en groei in alle markten te stimuleren. Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat diversiteit, empathie, authenticiteit en transparantie een cruciale rol spelen bij effectief leiderschap en het realiseren van succes. Ik ben verheugd te zien dat het leiderschapsteam en de cultuur bij Xebia perfect in lijn zijn met deze waarden, waardoor Xebia een ideale match voor mij is.”

——————– EINDE BERICHT ——————–
Over Xebia
Xebia is een leider op het gebied van digitale transformatie en bedient top-250 bedrijven wereldwijd met end-to-end IT-oplossingen. Het bedrijf heeft experts in Technology Consulting, Software Engineering, Product Development, Data & AI, Cloud, Low Code, Agile Transformation & DevSecOps en Quality Assurance. Naast hoogwaardige IT-consulting & state-of-the-art softwareontwikkeling heeft Xebia een groot aantal gestandaardiseerde oplossingen die de time-to-market voor bedrijven aanzienlijk verkorten. Met het Academy-aanbod traint het innovatieve bedrijven om te voldoen aan hun behoefte om beter, slimmer en sneller te werken.

De diensten van Xebia omvatten een diepgaande analyse van klantbehoeften, technologieadvies, oplossingsarchitectuur en het leveren van softwareontwikkeling en oplossingen om end-to-end digitale transformatie te stimuleren. Het bedrijf is aanwezig in 16 landen met ontwikkelingscenters in de VS, Latijns-Amerika, West-Europa, Polen, Scandinavië, het Midden-Oosten en Azië-Pacific

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht