Industry Wire

Geplaatst door Xebia

Xebia stelt Roxanne Kruijsman aan als salesdirector security in Nederland

Hilversum, 2 februari 2023 – Wereldwijd opererend techconsultancybedrijf Xebia heeft Roxanne Kruijsman aangesteld als salesdirector security voor Xebia Nederland. Kruijsman treedt toe tot het managementteam van Xebia in Nederland en is verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen de business unit security.

Roxanne Kruijsman heeft de afgelopen vijftien jaar een zeer brede ervaring opgebouwd als salesprofessional in de IT- en technologiesector. Variërend van infrastructuur en cloud tot licenties. Daarbij heeft zij gewerkt met een grote verscheidenheid aan klanten binnen verschillende sectoren waaronder Booking.com, KLM, Rabobank, Adyen en de Gemeente Amsterdam.

Internationale uitrol
Naast het binnenhalen en verzorgen van nieuwe klanten is zij verantwoordelijk voor de commerciële strategie, met als doel het realiseren van groei. Samen met business unit-manager security Anne-Sophie Teunissen waarborgt ze het behoud en de groei van kennis en innovatie en zorgt ze voor het verder ontwikkelen van de specialisten in het team. Naast de focus op de security-activiteiten in Nederland, krijgt Kruijsman de mogelijkheid om de strategie ook internationaal bij de andere bedrijven binnen Xebia uit te rollen.

Ambitieus en gedreven
“Xebia is een autoriteit binnen alle gebieden waarin we actief zijn”, stelt de nieuwe salesdirector. “We hebben heel bijzondere mensen met ongeëvenaarde kennis in ons securityteam. Het is mijn taak dit nog meer naar buiten te brengen. Ik ben iemand van aanpakken en doorzetten. Bij Xebia krijg ik de kans, de ruimte en de support om groei te realiseren. Dat kan alleen samen met het team. Je kunt als één mens nog zoveel willen, alleen samen zet je echt een resultaat neer.”

Xebia is een IT-consultancy- en softwareontwikkelingsbedrijf dat sinds 2001 wereldwijd digitale leiders adviseert en ondersteunt. Met kantoren op elk continent, helpen we de top 250 bedrijven om innovaties te omarmen, de nieuwste technologieën toe te passen en de meest succesvolle businessmodellen te implementeren. Om aan elke digitale vraag te kunnen voldoen, heeft Xebia teams met enorm veel kennis en ervaring op het gebied van Agile, DevOps, Data & AI, Cloud, Software Development, Security, Quality Assurance, Low Code, en Microsoft Solutions. Naast hoogwaardige consultancy en state-of-the-art software biedt Xebia Academy de training die moderne bedrijven nodig hebben om beter, slimmer en sneller te werken. Xebia blijft uitbreiden door middel van een buy-and-build strategie en werkt samen met toonaangevende IT-bedrijven om steeds meer voet aan de grond te krijgen in het digitale landschap.

Ga naar www.xebia.com voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht