Industry Wire

Geplaatst door Counter Collective

XGIMI lanceert nieuwe serie projectoren bestaande uit MoGo 2 en MoGo 2 Pro

De nieuwe MoGo 2-serie van XGIMI, bestaande uit de MoGo 2 en MoGo 2 Pro, biedt geavanceerde technologieën voor een meeslepende kijk- en luisterervaring, en biedt een veelzijdige oplossing voor verschillende gebruikersbehoeften.

– MoGo 2 Pro
– Beschikbaar voor voorverkoop op XGIMI.com en Amazon vanaf 30 maart
– Pre-sale prijs 599 EUR
– Innovatie qua helderheid, kleurechtheid, geluid en automatische keystone-correctie, scherpstelling en oogbescherming
– FullHD projector met een lichtopbrengst van 400 ISO-lumen
– Scherm tot 200 inch
– Zeer compact met een hoogte van 17 centimeter en een gewicht van nog geen kilo
– Eerste XGIMI projector die op te laden is met Powerbank
– Nieuwste Android TVTM 11.0-interface
– Winnaar German Design Award in de categorie Excellent Product Design voor entertainment

XGIMI, producent van de nieuwste generatie projectoren en laser TV’s, lanceert vandaag zijn nieuwste MoGo 2 serie, bestaande uit de MoGo 2 en de MoGo 2 Pro.

XGIMI blijft vernieuwen en innoveren en heeft de MoGo-productreeks geüpgraded om gebruikers een nog betere draagbare projectie-ervaring te bieden. De nieuwe MoGo 2-serie, bestaande uit de MoGo 2 en MoGo 2 Pro, biedt aanzienlijke verbeteringen in helderheid, schermnauwkeurigheid en geluidsvermogen. Met de nieuwe Intelligent Screen Adaption 2.0 (ISA 2.0) is de installatie van de MoGo 2 Pro projector bovendien nog eenvoudiger, wat het voor consumenten gemakkelijker maakt het apparaat te gebruiken, zowel thuis als onderweg.

Cinematic Brightness
De MoGo 2-serie beschikt over een zelfontwikkelde lichtmotor die lenzen met hoge transmissie coating gebruikt om lichtverlies te beperken en een helder en scherp beeld te produceren met een indrukwekkende lichtkracht tot wel 400 ISO-lumen. Met resoluties van 1080p (voor de MoGo 2 Pro) en 720p (voor de MoGo 2) zijn de beelden die deze projectoren creëren scherp en gedetailleerd.

Cinematic Colours
De serie biedt een kleurweergave met een bereik tot 90% van het DCI-P3-kleurengamma en de veel in Hollywood gebruikte D65-norm voor kleurtemperatuur, wat zorgt voor een visueel realistische ervaring.

Cinematic Sound
De MoGo 2-serie levert ook een meeslepende audio-ervaring dankzij de krachtige geluidsweergave van twee luidsprekerunits van 8W. Het dubbelzijdige ontwerp resulteert in een meer driedimensionale en intense audio-ervaring. Zo is er minder verlies in de hoge frequenties en een breder en gelijkmatiger geluidsveld. De behuizing is voorzien van een transparant venster aan de achterkant zodat de structuur van het membraan en de geluidsbeweging in de luidspreker duidelijk te zien is. Gebruikers kunnen genieten van uitstekende geluidsprestaties, zelfs op korte afstand en vanuit elke hoek. De vier verschillende geluidsmodi, Film-, Sport-, Muziek- en Nieuwsmodus, zorgen ervoor dat de projectoren voldoen aan verschillende gebruikersbehoeften.

ISA 1.0 en 2.0 (Intelligent Screen Adaptation)
De MoGo 2 wordt geleverd met ISA 1.0 met automatische keystone-correctie en automatische scherpstelling. Binnen enkele seconden geeft de projector geautomatiseerde scherpte en uitgelijnd beeld.
De MoGo 2 Pro beschikt als eerste XGIMI-projector over de nieuwe versie, de ISA 2.0-technologie. Dit betekent als toevoeging op de ISA 1.0 dat de keystone van deze projector binnen enkele seconden zeer nauwkeurig, snel en zelfs helemaal zonder onderbreking corrigeert en focust. Ook de intelligente oogbescherming is toegevoegd. De lichtbron van de projector dimt zodra er iemand in de buurt van de projector komt, om de ogen te beschermen tegen schadelijk licht.

Draagbaar
Deze compacte en lichtgewicht projectoren passen gemakkelijk in een rugzak, zodat ze overal mee naartoe genomen kunnen worden. De MoGo 2 serie is de eerste projector van XGIMI die opladen via een powerbank ondersteunt, zodat gebruikers onderweg hun eigen adapter en powerbank kunnen gebruiken om de projector van stroom te voorzien. Volgens Tex Yang, Vice President van XGIMI Global Business, is de MoGo 2-serie ontworpen om hoogwaardige projectoren toegankelijk te maken voor iedereen. “Onze meest gebruiksvriendelijke projector biedt een grenzeloos plezierige ervaring, zowel binnen als buiten, en is specifiek ontworpen om gemakkelijk te gebruiken in elke leefomgeving”, aldus Yang.

Beschikbaar vanaf 30 maart
De pre-sale voor de MoGo 2 en MoGo 2 Pro is gestart op de officiële website van XGIMI en Amazon voor respectievelijk 399€ en 599€. De verkoop bij retailpartners, zoals Mediamarkt (NL) en Vanden Borre (BE), gaat van start op 25 april.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht