Industry Wire

Geplaatst door Xiaomi

Xiaomi Redmi 13C: Verbluffend entertainment en inspirerende creatieve ervaringen

Den Haag, Nederland, 13 december 2023 – Xiaomi kondigt vandaag de gloednieuwe Redmi 13C aan die uitstekende entertainment- en foto-opties biedt voor Gen Z. De nieuwe smartphone is verkrijgbaar vanaf €149.

De Redmi 13C heeft een uitzonderlijk dun profiel van 8,09 mm,1 trendy plat frameontwerp en stijlvolle looks met op de natuur geïnspireerde kleuren: Midnight Black, Navy Blue, Clover Green en Glacier White. Daarnaast heeft het toestel een indrukwekkend 6,74″ beeldscherm met een verversingssnelheid van 90 Hz2. Het apparaat geeft prioriteit aan kijkcomfort door middel van een LCD-scherm, met DC-weergave en TÜV-certificering voor Low Blue Light en Flicker Free-technologie, waardoor vermoeidheid van de ogen tot een minimum wordt beperkt.

Door zijn indrukwekkende hardware- en softwareverbeteringen biedt de Redmi 13C fantastische foto-opties. Het toestel beschikt over een verbeterde 50MP drievoudige camera en een verbeterde 8MP selfie-camera. Niet alleen zorgt deze zelfs bij weinig licht voor perfecte portretten en selfies, maar levert ook een opmerkelijke 34,9% verbeterde opnamesnelheid bij het gebruik van de nachtmodus, voor zowel opnamen bij weinig licht als video-opnamen3. Bovendien biedt de Redmi 13C 10 filmCamera-filters en filmframe-opties, waardoor gebruikers bredere creatieve visuele mogelijkheden hebben.

Uitgerust met een krachtige MediaTek Helio octa-core processor en geoptimaliseerd met het MIUI 14 besturingssysteem, levert de Redmi 13C vloeiende prestaties die ideaal zijn voor gamen en het bekijken van video’s. Er wordt tot 1TB uitbreidbare opslag ondersteund. Een nieuwe, innovatieve geheugenoplossing biedt zelfs tot 8GB RAM naast 8GB geheugenuitbreiding RAM, voor een totaal van maximaal 16GB, 4. De enorme 5000 mAh (type) batterij zorgt voor langdurig gebruik met hoge prestaties en is voorzien van een geüpgradede USB Type-C poort die 18W PD snelladen ondersteunt5.

De Xiaomi Redmi 13C met 4GB+128GB configuratie is verkrijgbaar voor €149 via officiële Xiaomi retailers. De configuratie met 8GB+256GB is beschikbaar bij geselecteerde retailers voor €179. Beide toestellen zijn verkrijgbaar vanaf 13 december.

Disclaimers/notations:

1 Gegevens getest in Xiaomi Labs.

2 Vernieuwingsfrequentie kan worden aangepast tot 90 Hz voor ondersteunde apps.

3 Gegevens getest in Xiaomi Labs.

4 Geheugenuitbreiding is alleen beschikbaar als er voldoende opslagruimte op je apparaat is. De uitbreiding van de RAM-opslagcapaciteit verschilt per model.

5 De Redmi 13C biedt twee varianten in verschillende regio’s (één met en één zonder voedingsadapter). Voedingsadapters die opladen met 18 W ondersteunen zijn apart verkrijgbaar.

– Einde bericht –

Over Xiaomi Corporation

Xiaomi is een onderdeel van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index en Hang Seng China 50 Index.

Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en op 9 juli 2018 genoteerd aan de Main Board van de Hongkong Stock Exchange (1810.HK). Xiaomi is een bedrijf voor consumentenelektronica en slimme productie met smartphones en slimme hardware verbonden door een IoT-platform als kern.

Xiaomi omarmt de visie “vrienden maken met gebruikers en het coolste bedrijf zijn in de harten van gebruikers” en streeft voortdurend naar innovaties, hoogwaardige gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf bouwt onophoudelijk fantastische producten met eerlijke prijzen om iedereen in de wereld te laten genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie.

Xiaomi is een van ’s werelds toonaangevende smartphonebedrijven. In juni 2023 bereikte de MAU van MIUI wereldwijd ongeveer 606 miljoen. Het bedrijf heeft ook ’s werelds toonaangevende AIoT-platform (AI+IoT) voor consumenten opgericht en bereikte op 30 juni 2023 654,5 miljoen slimme apparaten die zijn aangesloten op zijn platform (smartphones, laptops en tablets niet meegerekend). Xiaomi-producten zijn aanwezig in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld. In augustus 2023 werd Xiaomi voor het vijfde jaar op rij opgenomen in de Fortune Global 500-lijst, op de 360e plaats.

Xiaomi maakt deel uit van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index en Hang Seng China 50 Index.

Ga voor meer informatie over Xiaomi naar https://www.mi.com/global/discover/newsroom

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht