Industry Wire

Geplaatst door XPO

XPO Logistics verhoogt productiviteit en veiligheid in E-Commerce Warehouses met Touchless Machine Vision Scanners

GREENWICH, Conn. — 30 november, 2020 — XPO Logistics, Inc. (NYSE: XPO), een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, heeft 370 state-of-the-art barcodescanners geïnstalleerd in magazijnen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk. De vast gemonteerde, geautomatiseerde scanners versnellen het uitlezen van de voorraadgegevens, terwijl gedeelde, handheld scanners worden vervangen door een meer hygiënische oplossing.

XPO selecteerde de Cognex Serie 370-technologie na pilotprogramma’s voor grote retailklanten, zoals H&M, waarbij extra tests werden uitgevoerd. De scanners worden geïnstalleerd in hoog-volume e-commerce magazijnen, waar de werknemers de vakantiepiek in de orderverwerking beheren.

Richard Cawston, managing director, supply chain – Europe, XPO Logistics, zegt: “We onderzoeken voortdurend nieuwe technologieën die de efficiëntie en veiligheid van ons logistieke netwerk kunnen verbeteren. Elke keer als we een handscanner vervangen door een vaste camera, verhogen we de doorvoersnelheid met gemiddeld meer dan 10% en wordt de taak van persoon tot persoon touch-free overgedragen”.

XPO is de Europese leider op het gebied van uitbestede e-fulfillment – een snelgroeiend logistieke omgeving dat is versneld door de verschuiving naar online bestellen tijdens COVID-19.

Over XPO Logistics en XPO Logistics Europe

XPO Logistics, Inc. (NYSE: XPO) is een wereldwijde top-tien leverancier van geavanceerde supply chain-oplossingen voor gerenommeerde bedrijven over de hele wereld. De onderneming exploiteert een sterk geïntegreerd netwerk van mensen, technologie en materiële activa, ongeveer 97.000 medewerkers, verspreid over 1.499 vestigingen in 30 landen. XPO zet haar netwerk in om meer dan 50.000 klanten te ondersteunen bij efficiënter beheer van goederen door hun hele supply chain.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Greenwich (Connecticut, VS) en het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Lyon, Frankrijk. XPO voert het merendeel van zijn Europese activiteiten uit via zijn dochteronderneming, XPO Logistics Europe, die handelt onder het aandelensymbool XPO op Euronext Parijs – Isin FR0000052870. europe.xpo.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht