Industry Wire

Geplaatst door PRGoeroes

YouLynq.me geeft LinkedIn deepsales-masterclass bij LinkedIn

In oktober gaf YouLynq.me de eerste masterclass over de deepsales-technologie van LinkedIn aan ondernemers in Nederland. Dat bleef niet onopgemerkt. LinkedIn zelf nodigde YouLynq.me uit op het hoofdkantoor in Amsterdam om hun kennis en ervaring te delen tijdens een masterclass.
YouLynq.me geeft sinds oktober 2022 offline masterclasses aan b2b-ondernemers en verkoopteams die meer uit LinkedIn willen halen. Dit doen ze door middel van deepsales-technologie. De deepsales-technologie vertaalt data naar in inzichten, zodat ondernemers precies weten welke acties zij wanneer kunnen ondernemen om betere (omzet)resultaten te behalen. Het bedrijf is de enige aanbieder in Nederland. Founder Michiel Verstraten is erg trots dat het bedrijf een masterclass mocht geven op het hoofdkantoor van LinkedIn.
‘Deepsales brengt ons vooruit’
LinkedIn was ook erg tevreden met de bijdrage van Michiel, blijkt uit reactie van Scott van Deinse, Head of sales Benelux, Israël en Liberia van LinkedIn Sales Solutions: “Het was goed dat Michiel erbij was als één van onze LinkedIn Sales Solutions-klanten. Deepsales brengt LinkedIn vooruit en is cruciaal om salesteams verder te helpen.”
Over YouLynq.me
Michiel Verstraten verkende vanuit zijn bedrijfsontwikkelings- en wervingsrol bij een managementadviesbureau, nieuwe manieren om mensen en nieuwe projecten aan te trekken via LinkedIn. Samen met zijn broer Maarten ontwikkelde hij een concept dat in 2019 leidde tot de oprichting van YouLynq.me. Inmiddels is uitgegroeid tot een professioneel en bekwaam team van Business Growth Managers, die geloven dat bedrijfsgroei voortkomt uit het opbouwen van betekenisvolle zakelijke relaties. Meer info: www.youlynq.me.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht