Industry Wire

Geplaatst door Lubbers & De Jong

Yourhosting kiest Lubbers De Jong voor communicatie en pr

Amsterdam, 17 maart 2017– Hosting- en cloudprovider Yourhosting gaat samenwerken met Lubbers De Jong om de communicatie- en pr-activiteiten te versterken. Yourhosting wil zich nadrukkelijk manifesteren op de zakelijke markt en wil onder andere zijn unieke positie als strategisch partner van Microsoft breed onder de aandacht brengen. Het bedrijf is onder anderen intensief betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack, dat Microsoft met Yourhosting tijdens Microsoft Inspire in juli groots gaat lanceren. Lubbers de Jong gaat Yourhosting ondersteunen met contentproductie en het genereren van media-aandacht.

Azure Stack is technologie van Microsoft waarmee bedrijven een hybride cloudinfrastructuur kunnen bouwen. Dat betekent dat ze voor al hun data en applicaties kunnen bepalen of ze gebruikmaken van eigen IT-infrastructuur of van Microsoft datacenters voor rekenkracht en opslag. Bedrijven houden hierdoor grip op hun data en applicaties zodat ze kunnen voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving en kunnen tegelijkertijd gebruikmaken van de voordelen van de public clouddiensten, zoals schaalbare resources en pay-per-use. Yourhosting uit Zwolle heeft door zijn bijzondere positie bij de ontwikkeling van Azure Stack een kennisvoorsprong opgebouwd op de Nederlandse markt. Het is hierdoor bij uitstek de partij om bedrijven, zorginstellingen, gemeentes en Independent Software Vendors (ISV’s) te ondersteunen. Mede dankzij het platform van zusterbedrijf Resello  kan Yourhosting deze partijen een korte time-to-market bieden bij hun transitie naar de cloud.

“Yourhosting is eigenlijk een goed bewaard geheim”, zegt Valentijn Borstlap, oprichter van Yourhosting. “We zijn al meer dan vijftien jaar actief op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en zijn een deskundige kennispartner op het gebied van het hosten van data een applicaties. We besteden veel tijd aan het opdoen van relevante kennis op het gebied van de nieuwste bewezen technologieën en willen onze thought leadership met hulp van Lubbers De Jong prominent onder de aandacht gaan brengen.”

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “We zijn bijzonder enthousiast om voor een technologiekoploper als Yourhosting te werken. Borstlap is erin geslaagd om een bedrijf op te bouwen dat nu een vooraanstaande rol speelt bij de softwareontwikkeling van een van de grootste Amerikaanse techreuzen. Dit is een verhaal dat verteld moet worden.”

***

Over Yourhosting
Yourhosting is met 1.100.000 domeinnamen in beheer voor meer dan 160.000 klanten de grootste shared webhostingprovider van Nederland en kennispartner op het gebied van cloudhosting. Een deskundig en gedreven team van technologiespecialisten werkt 24 uur per dag aan de best mogelijke performance, uptime en support voor de IT-omgeving van klanten. Zij zijn bij Yourhosting verzekerd van een stabiele en veilige infrastructuur die hen optimaal laat profiteren van kostenbesparende en innovatieve cloudtechnologie. Yourhosting is Microsoft Gold Certified Partner en één van de acht exclusieve partijen die meewerkte aan de release van Azure Stack. Bedrijven die onder andere gebruik maken van de diensten van Yourhosting zijn PEC Zwolle, ING, Nuon, Monuta Holding, Kenniscentrum AD(H)D en Ass, Dokter Schoonmaakorganisatie, Aveha Telecommunicatie en Transportbedrijf A.G. van Geffen. Yourhosting maakt onderdeel uit van Yourholding. Meer informatie: www.yourhosting.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht