Industry Wire

Geplaatst door YourSurprise

YourSurprise start met uitbreiding van spiksplinternieuw pand

Op donderdag 7 januari 2021 werd in Zierikzee de eerste paal in de grond geslagen voor de uitbouw van het bestaande pand van webwinkel YourSurprise. Pas in januari 2020 werd het nieuwe pand feestelijk geopend, maar “de campus” zoals YourSurprise het noemt, is nu alweer te klein. “Er waren al plannen voor een mogelijke uitbreiding, maar die hebben we nu twee jaar eerder uit de kast moeten halen” aldus de huidige eigenaren Arne Timmerman, Gerbrand Verton en Wouter de Vries.

Bij het ontwerp van de huidige campus werd ervan uitgegaan dat uitbreiding pas in 2023 nodig zou zijn. Door de enorme groei is het moment nu al daarvoor het Zeeuwse bedrijf. In totaal wordt er 5140 m2 toegevoegd aan het bestaande pand van 5880 m2. Het nieuwe gebouw is bedoeld voor kantoor, productie, logistiek en opslag. Ook in het nieuwe deel van de campus zullen alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn om als YourSurprise-er het beste uit jezelf te halen. Net als in de huidige campus wordt er ook in het nieuwe pand op verschillende vlakken energiebesparende toepassingen ingezet. De vormgeving van het pand wordt weer om door een ringetje te halen en er zal altijd een lekker bakje koffie klaar staan. Voor gasten van het bedrijf is een bezoek ook een groot feest.

YourSurprise wil klanten over de hele wereld blij maken met persoonlijke cadeaus. Met dit nieuwe gebouw erbij hopen ze vanaf zomer 2021 nog meer prachtige handgemaakte cadeaus te versturen.

Over YourSurprise
Wat begon met gepersonaliseerde liedjes vanaf een zolderkamer, is uitgegroeid tot een van de grootste online cadeaushops van Europa met een fantastisch assortiment gepersonaliseerde cadeaus. YourSurprise heeft webshops in 23 verschillende landen en biedt wereldwijde verzending voor zowel particulieren als bedrijven.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht