Industry Wire

Geplaatst door Team5pm

YouTube Agency Team5pm breidt verder uit naar Kaapstad

Team5pm maakt weer een vooruitstrevende stap met de internationalisering plannen van het bureau. Na Duitsland en Scandinavië breidt de YouTube agency uit Amsterdam nu verder uit naar Zuid-Afrika. Stephanie Zee is aangesteld als managing director van het kantoor in Kaapstad. Zij heeft de leiding over het nieuw aan te stellen team dat internationale merken en publishers gaat helpen met succes op YouTube.

Jelmer Wind, co-founder Team5pm: “We zijn al een poos actief met de internationalisering van ons bureau. Waar inmiddels een vierde kantoor uit is voortgekomen. Dit keer in het prachtige Kaapstad, dat veel creatief talent kent met een grote liefde voor video. Zuid-Afrika is voor mij persoonlijk een lang gekoesterde wens, die nu werkelijkheid is geworden. YouTube is wereldwijd nog steeds aan het groeien en onze klanten bevinden zich in verschillende landen. Met Stephanie aan het roer van Team5pm Zuid-Afrika kunnen we grote stappen maken en onze (inter-)nationale klanten nog beter helpen. Zij heeft ruime ervaring met het bouwen van merken en het motiveren van de daarbijbehorende teams binnen de mediawereld. Daarnaast is Stephanie bekend met het Afrikaanse continent en de werkcultuur.”

Stephanie Zee, managing director Team5pm Zuid-Afrika: “Zuid-Afrika bruist in vele opzichten. Het contrast tussen de ongetemde natuur en het kleurrijke urban leven maakt het een aantrekkelijke omgeving om uiteenlopende content te produceren. In samenwerking met de Team5pm Studio in Amsterdam, onder leiding van Frank de Wit, willen we hier mooie projecten gaan draaien voor onze internationale klanten. Met veel enthousiasme zijn we van start gegaan met een team op te bouwen van content- en strategiespecialisten, zodat we merken kunnen helpen met succes op YouTube. De vacatures staan inmiddels live en uit de reacties blijkt dat de Zuid-Afrikanen ook blij zijn met onze komst. In mijn eerdere functie als Head of Production bij Towel heb ik vijf jaar geleden samengewerkt met de co-founders van Team5pm. In de tussentijd ben ik in Texas en Kenia werkzaam geweest als Brand Manager. Toen Jelmer zijn Zuid-Afrika ambities met mij deelde, klonk het als een plan waar ik deel van wilde uitmaken. Samen Team5pm Kaapstad opbouwen is een goed begin van 2022, of zoals ze hier zeggen: “Lekker, lekker bru!”

Video Team5pm Zuid-Afrika: https://youtu.be/liO7dxSncJg

Meer informatie: www.team5pm.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht