Industry Wire

Geplaatst door ZEBRA

Zebra Technologies verbetert de productiviteit van werknemers met de eerste persoonlijke zakelijke mobiele computer

Amsterdam – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), kondigde vandaag de EC5x-serie aan. Dit is een nieuwe categorie persoonlijke mobiele computers die zijn ontworpen om werknemers te verbinden en informeren en tegelijkertijd de individuele productiviteit, samenwerking en de klantervaring in meerdere branches te verbeteren. Met de look en feel van een smartphone met het Android™ 10-besturingssysteem (OS), een optionele geïntegreerde scanner en een robuuste softwaresuite, is de duurzame EC5x-serie de dunste en lichtste mobiele computer van Zebra.

De mobiele computer is ideaal voor grote, internationale bedrijven en kleine en middelgrote bedrijven (MKB). De EC5x-serie is ontworpen als een persoonlijk apparaat van het bedrijf dat te allen tijde wordt meegenomen. Zo blijven werknemers overal verbonden, waar ze ook zijn. De EC5x-serie helpt ook bij het verbeteren van de bedrijfsflexibiliteit en het reactievermogen op realtime veranderende omstandigheden. De EC5x-serie kan worden gebruikt in de detailhandel, horeca, buitendienst,  overheid, voor koeriersdiensten en  gezondheidszorgmarkten om een ​​breed scala aan eerstelijns werkstromen te optimaliseren, waaronder geassisteerde verkoop, mobiel verkooppunt (MPOS), voorraad- en taakbeheer, conciërgeservice, directe bezorging vanuit de winkel of ziekenvervoer.

De veelzijdige EC5x-serie past gemakkelijk in een broekzak of wordt gebruikt als draagbaar accessoire. Workforce Connect maakt een ​​betere samenwerking mogelijk met zakelijke sms-berichten en PBX- en PTT-handset functionaliteit. Het is ook geschikt voor RFID en heeft een optionele opklikbare trigger handgreep om extra comfort te bieden bij scan-intensieve taken. Het duurzame apparaat is praktisch waterdicht, valbestendig en stofdicht en kan worden omgevormd tot een volwaardig werkstation door het simpelweg te docken in een houder die is aangesloten op een monitor en toetsenbord.

“De nieuwe EC5x-serie van Zebra breidt het breedste portfolio van Android-gebaseerde, zakelijke mobiele computers uit met dit persoonlijke smartphone-achtige apparaat dat bedrijven helpt de productiviteit en samenwerking aanzienlijk te verbeteren,” aldus Casper Zweers, regiodirecteur Benelux bij Zebra Technologies. “Meerjarige implementatie en ondersteuning elimineert de kosten en complexiteit van het beheer van verschillende modellen. Met een lange levenscyclus, innovatieve productiviteitstools en beveiligingsondersteuning voor het Android-besturingssysteem bedragen de totale eigendomskosten (TCO) van de EC5x-serie ongeveer de helft van die van een consumenten smartphone zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van apparatuur die eerstelijnsmedewerkers nu verwachten.”

Met een groot 5-inch HD-scherm, geeft de EC5x-serie werknemers dezelfde vertrouwde look en feel van een consumenten smartphone terwijl ze scannen op zakelijk niveau. De serie heeft verbeterde wifi -mogelijkheden,Zebra’s Mobility DNA-pakket met beveiligingsfuncties, ontwikkeltools en mobiele toepassingen voor eindgebruikers om workflows te optimaliseren. De EC5x kan bijna elke streepjescode in alle omstandigheden scannen en de 13-megapixel kleurencamera aan de achterzijde kan zeer gedetailleerde foto’s maken als bewijs van levering. Bovendien gaat de standaard batterij van de EC5x meer dan een volledige dienst mee.

De EC5x-serie ondersteunt ook Device Tracker, een verbeterde Mobility DNA-oplossing, waarmee bedrijven een zoekgeraakt apparaat kunnen volgen en vinden, zelfs wanneer het is uitgeschakeld. De apparaten die door eerstelijnsmedewerkers worden gebruikt worden steeds gestroomlijnder en meer consumentgericht, aangezien het personeel steeds meer afhankelijk wordt van de beschikbaarheid van mobiele apparaten om hun werk te voltooien. Het beperken van de diefstal van deze apparaten is daarom cruciaal voor zakelijk succes. De cloudgebaseerde Device Tracker-oplossing van Zebra bewaakt continu de aanwezigheid van apparaten, de tracking- en verbindingsstatus en maakt daarbij gebruik van de bestaande wifi-netwerkinfrastructuur, Bluetooth Low Energy (BLE) en audio om apparaten te lokaliseren.

In tegenstelling tot het constante verloop van consumenten smartphones met een gemiddelde levensduur van slechts 18 maanden, is de EC5x-serie vier jaar te koop, zodat hetzelfde apparaat tot ver in de toekomst kan worden ingezet naarmate bedrijven groeien en de technologische behoeften toenemen. De EC5x biedt ook vier jaar post-end-of-sale-ondersteuning, waardoor technische ondersteuning wordt gegarandeerd voor in totaal acht jaar vanaf de eerste commerciële beschikbaarheid. LifeGuard™ voor Android™, het eerste beveiligingsaanbod voor de levenscyclus in de branche voor mobiele computers van zakelijke klasse, is ook beschikbaar en biedt beveiligingsupdates voor maximaal acht jaar op de EC5x.

Met de innovatieve benadering van Zebra hebben bedrijven toegang tot het breedste portfolio van zakelijke mobiele computers met Android 10. Als gevolg hiervan kunnen Zebra-klanten gebruik maken van applicaties van toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) in hun aanbod van gemengde, speciaal gebouwde apparaten, waaronder de nieuwe EC5x-serie, met minimale complexiteit terwijl ze jarenlang kunnen genieten van robuuste beveiliging.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Met de nieuwe EC5x-serie introduceert Zebra een nieuwe categorie van persoonlijke zakelijke mobiele computers met een slanke, lichtgewicht vormfactor, duurzaamheid en zakelijke functies die mobiele werknemers zullen helpen om hun persoonlijke productiviteit te vergroten.
  • De duurzame EC5x-serie heeft de uitstraling en het gevoel van een consumenten smartphone en kan op grote schaal worden gebruikt in de detailhandel, horeca, buitendienst en ondersteunende gezondheidszorg voor een verscheidenheid aan toepassingen.
  • De EC5x-serie biedt superieure totale eigendom voordelen in vergelijking met smartphones voor consumenten met een langere levenscyclus, uitgebreide beveiliging bescherming, verbeterde optionele serviceplannen, uitgebreide softwaresuite voor eerstelijnswerkers en lagere TCO.
  • De EC5x-serie versterkt de leidende positie van Zebra op het gebied van mobiel computergebruik en het breedste Android 10-portfolio en biedt bedrijven uitstekende stabiliteit van het platform, OS-continuïteit en beveiliging.
###

OVER ZEBRA

Zebra (NASDAQ; ZBRA) stelt organisaties in retail/e-commerce, productie, transport en logistiek, gezondheidszorg en andere industrieën in staat om een concurrentievoordeel te behalen. Met meer dan 10,000 partners in 100 landen, levert Zebra op de markt aangepaste, end-to-end oplossingen om ervoor te zorgen dat elk bedrijfsonderdeel en elke werknemer zichtbaar, verbonden en volledig geoptimaliseerd is. De leidende producten van het bedrijf verbeteren de winkelervaring, traceren en beheren voorraden en verbeteren de efficiëntie van supply chain en patiëntverzorging. In 2020 stond Zebra voor het tweede opeenvolgende jaar in de Forbes Global 2000-lijst en stond het in de lijst van de beste bedrijven voor innovators van Fast Company. Kijk voor meer informatie op www.zebra.com, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Participeer in ons Your Edge blog, volg ons via social media op LinkedInTwitter en Facebook en kijk naar onze Story Hub: Zebra Perspectives.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht