Industry Wire

Geplaatst door ZeroPlex

ZeroPlex versterkt telecom-activiteiten met overname Trimaxx

Venlo, 1 juli 2020: Per 1 juni heeft ZeroPlex de activiteiten van branchegenoot Trimaxx Telecom Distribution uit Venlo overgenomen.

Trimaxx is al meer dan twintig jaar actief met het adviseren, implementeren en beheren van zakelijke telecomoplossingen voor het MKB.

Door de dienstverlening onder te brengen bij ZeroPlex ontstaat er één logisch geheel aan ICT-, software- en telecom-dienstverlening met alle benodigde competenties onder één dak. In de combinatie van deze diensten ligt de kracht zegt Rick van Dijk, directeur van ZeroPlex: ‘We zien dat MKB-bedrijven in toenemende mate behoefte hebben aan één partner voor flexibele, slimme en geïntegreerde oplossingen van telecom én ICT.’

Door deze overname versterkt ZeroPlex haar positie in de markt, komt er meer expertise beschikbaar en wordt de klantenportefeuille uitgebreid.

Over ons

• Over ZeroPlex
ZeroPlex is een ICT-dienstverlener uit Venlo. Opgericht in 2014 en inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. De 13 medewerkers bedienen zo’n 100 vaste relaties.
ZeroPlex gelooft dat ICT nooit het zorgenkind van een organisatie mag zijn. Een robuust ICT-beleid is namelijk de beste basis voor verdere groei. Met een doordachte combinatie van vier specialismen (ICT-Beheer, Cloud & Telecom, Softwareontwikkeling en Consultancy & Security) bouwt en beheert ZeroPlex krachtige ICT-omgevingen als totaaloplossing.

• Over Trimaxx
Trimaxx is een telecom-dienstverlener uit Venlo. De organisatie bestaat sinds 2000, heeft 5 medewerkers en bedient zo’n 200 vaste relaties. Het productportfolio bestaat uit een breed assortiment van telefooncentrales, telefoontoestellen, mobiele abonnementen en internetverbindingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht