Industry Wire

Geplaatst door Zerto

Zerto biedt disaster recovery-oplossing Zerto In-Cloud aan via AWS Marketplace

AMSTERDAM, 31 augustus 2023Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise (HPE), heeft de samenwerking met Amazon Web Services (AWS) uitgebreid. Dat doet het door Zerto In-Cloud via de AWS Marketplace aan te bieden en deel te nemen aan het AWS Independent Software Vendor (ISV) Accelerate-programma. Dit partnerprogramma is in het leven geroepen voor de gezamenlijke verkoop van softwareoplossingen die draaien op of integreren met AWS. De brancheleidende technologie voor continuous data protection (CDP) van Zerto biedt al jarenlang ondersteuning voor AWS. Zerto In-Cloud for AWS is de eerste oplossing van Zerto die via de AWS Marketplace verkrijgbaar is voor eenvoudige aankoop en ingebruikname van het product.
Zerto In-Cloud is een uiterst schaalbare orchestrated disaster recovery (DR)-oplossing voor Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instances. Deze virtuele appliance biedt organisaties aanvullende bescherming tegen verstoringen als gevolg van cyberaanvallen en andere calamiteiten. De beschikbaarheid van Zerto In-Cloud via de AWS Marketplace als een Amazon Machine Image (AMI) maakt het eenvoudiger dan ooit om de oplossing grootschalig in te zetten. De toevoeging van Zerto In-Cloud aan de AWS Marketplace biedt organisaties het extra voordeel dat zij ook een deel van hun aanschaf kunnen opnemen in hun AWS betaalplan.
De integratie van Zerto In-Cloud met Amazon CloudWatch biedt meer mogelijkheden voor automatisering en een verbeterd zicht op monitoring en gegevensanalyse. De oplossing is ontwikkeld op basis van een ‘API-first’ methodiek met het oog op eenvoudige integratie met bestaande oplossingen voor het beheer en de automatisering van cloudomgevingen. Zerto In-Cloud past daarmee perfect binnen een integrale cloudstrategie voor organisaties in alle soorten en maten.
De oplossing van Zerto omarmt de flexibiliteit en capaciteit van AWS voor organisaties die hun virtuele machine of containers in de cloud of op locatie willen beschermen of migreren. Zerto biedt mogelijkheden voor het herstellen van storingen met een van de laagste recovery point objectives (RPO) en een van de snelste recovery time objectives (RTO) binnen de branche. Daarmee wordt het risico op gegevensverlies en downtime aanzienlijk verkleind.
“De technologische samenwerking tussen Zerto en AWS heeft organisaties in alle delen van de wereld geholpen om hun Amazon EC2-workloads effectiever te beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen,” zegt Christina Rauscher, global alliances director bij Zerto. “Het uitbreiden van onze samenwerking geeft blijk van onze toewijding aan cloud computing en biedt organisaties meer mogelijkheden om hun data veilig te houden.”
Over Zerto
Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, stelt bedrijven in staat om 24/7 ongestoord te blijven ondernemen door het vereenvoudigen van de bescherming, het herstel en de mobiliteit van applicaties op locatie en in de cloud. De oplossing van Zerto voor het beheer en de bescherming van cloudgebaseerde data maakt een einde aan de risico’s en complexiteit rond modernisering en het gebruik van private, publieke en hybride clouds. De gebruiksvriendelijke, volledig op software gebaseerde oplossing maakt gebruik van continuous data protection (CDP)-functionaliteit. Deze biedt veerkrachtige en schaalbare bescherming tegen ransomware, disaster recovery en mobiliteit van data naar multi-cloudomgevingen. Wereldwijd vertrouwen 9.500 klanten en draaien oplossingen van ruim 350 managed service providers op de oplossingen van Zerto.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht