Industry Wire

Geplaatst door Zscaler

Zscaler reikt partner awards uit tijdens Zenith Live 2019

San Jose / Amsterdam –  Zscaler, leider in cloud security, heeft tijdens de jaarlijkse Zenith Live 2019, the Zscaler Cloud Summit zijn Zscaler Cloud-First Partner Awards uitgereikt. De volgende awards zijn dit jaar uitgereikt:
Global Awards
●    Tech Partner of the Year – Impact – Microsoft
●    Alliance Tech Partner of the Year – Silver Peak
●    Tech Partner of the Year – Innovative – Skybox Security
●    Managed Service Partner of the Year – Orange Business Services
●    ZTNA Partner of the Year – AT&T
●    Transformation Partner of the Year – Verizon
●    SI Partner of the Year – HCL
Regional Awards
●    Partners of the Year – AMS Winning Together – AT&T en VMware
●    AMS East Partner of the Year – GuidePoint
●    AMS Central Partner of the Year – MRK Technologies
●    APJ Partner of the Year – Most New Logos – NOX
●    Tech Partner of the Year – AMS Sales Teaming – CloudGenix
“Het succes van Zscaler is geworteld in de strategische partnerships met vooraanstaande technologie op het gebied van networking en security”, zegt Punit Minocha, Senior Vice President of Business and Corporate Development van Zscaler. “We zijn trots om deze bedrijven een award te kunnen overhandigen omdat ze hebben gezorgd voor enorme impact, innovatie en een collectieve drive hebben bij het uitdragen van Zscaler’s missie.”
————-
Over Zscaler
Zscaler stelt grote, wereldwijde organisaties in staat om veilig hun netwerken en applicaties te transformeren voor een mobile- en cloud-first wereld. De belangrijkste services, Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access, zorgen voor snelle, veilige verbindingen tussen gebruikers en applicaties, ongeacht apparaat, locatie of netwerk. Zscaler-services zijn 100% cloud-gebaseerd en bieden de eenvoud, verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring die traditionele appliances of hybride oplossingen niet kunnen evenaren. Zscaler wordt gebruikt in meer dan 185 landen en heeft een multi-tenant, gedistribueerd cloudbeveiligingsplatform dat duizenden klanten beschermt tegen cyberaanvallen en dataverlies. Meer informatie is te vinden op zscaler.com of volg ons op Twitter via @zscaler.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht