Industry Wire

Geplaatst door Zyxel Networks

Zyxel Networks lanceert Campus Academy e-learning platform voor netwerkspecialisten

Hoofddorp, 12 augustus 2020 – Digitale transformatie, nieuwe netwerkstandaarden en het huidige bedrijfsklimaat zetten netwerkspecialisten onder druk om voortdurend te evolueren en bij te blijven met de nieuwste technologie om te zien hoe die hun bedrijfsstrategie kan sturen. Om netwerkingenieurs bij deze ontwikkeling te helpen, kondigt Zyxel Network een nieuw e-learning platform aan: de Zyxel Campus Academy.

Kernmodules
De kernmodules van de Zyxel Campus Academy behandelen zowel level one security als switch-, wireless- en Nebula-kerncompetenties, en zijn allemaal beschikbaar als video en ondersteunende eBooks, gevolgd door een korte quiz en een certificeringsexamen. Deze modellen bieden stapsgewijze training op het gebied van ondersteuning en beheer op afstand voor client-apparaten via Nebula, aangevuld met standaard beveiligingstechnologieën, praktische voorbeeldtoepassingen en oplossingsscenario’s. Ook wordt ingegaan op uitdagingen als roaming en standaard draadloze LAN-technologie en -scenario’s.
Netwerkspecialisten die de certificering hebben behaald, kunnen hun nieuw verworven competenties gebruiken om hun bedrijf te laten groeien en de allerbeste klantervaring te leveren.

Value-added services voor resellers
Het nieuwe e-learning platform maakt deel uit van Zyxel’s value-business strategie om extra diensten aan resellers te leveren die de groei en ontwikkeling van hun bedrijf mogelijk maken. Naast training omvatten Zyxel’s Value-Added Services ook configuratieondersteuning op afstand voor resellers per productcategorie, WiFi-Surveys om bredere WiFi-projecten van resellers te faciliteren en een uniek customer experience centrum in Duitsland.

“Traditionele trainingssessies op locatie kunnen resellers veel tijd en geld kosten, en daarnaast zijn ze niet flexibel of eenvoudig te beheren. De nieuwe online Zyxel Campus Academy is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor resellers, waar en wanneer dat hen uitkomt,” zegt Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

“Resellers verwelkomen regelmatig nieuwe medewerkers en technologieën. Daarom is er een constante behoefte aan opleiding en training om ervoor te zorgen dat de teams op de hoogte zijn van de nieuwste kennis. De netwerkindustrie vereist veel training op het gebied van nieuwe technologie. We zagen een groeiende behoefte aan online training die resellers in staat te stelt sneller expertise op te bouwen, met zo min mogelijk verstoring van hun werkzaamheden.” voegt Guignier toe.

De Campus Academy is momenteel alleen in het Engels en Duits beschikbaar. Later dit jaar volgen andere Europese talen, waaronder Italiaans, Frans en Spaans.
Om de resellers verder te ondersteunen, komen Zyxel Ally Partners ook in aanmerking voor meer dan 50 procent korting.

Voor meer informatie en om trainingen aan de Zyxel Campus Academy te volgen: https://academy.zyxel.eu.

EINDE

###

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht