Naar Emerce.nl

Advanced SEO


Voor wie?  – Locatie & Programma  –  Docent  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Advanced SEO beantwoordt complexe SEO issues

Advanced SEO verdiept je kennis van SEO en geeft je een voorsprong in de zwaar concurrerende markt van online media, digital marketing en e-commerce. Focus niet langer op keyword tools, maar leer door best practices hoe je duplicate content issues doorgrondt, hoe je linkwaarde stuurt en inkomende links naar je website verhoogt. Ook krijg je de mogelijkheid een actueel probleem voor te leggen aan onze experts en te bespreken met medecursisten.

Na de opleiding Advanced SEO ben je in staat je SEO aanpak verder te professionaliseren. De cursus geeft je inzicht in de laatste ontwikkelingen in SEO optimalisatie en draagt bij aan een hoger rendement van je e-business. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Met de vermelding CERTIFIED EXPERT bij een 8 of hoger voor de eindtoets.


Voor wie?

De opleiding Advanced SEO is bedoeld voor de SEO specialist. Vervul je een rol als technisch SEO specialist, content strateeg of linkbuilder of heb je een eigen site die afhangt van het juiste Google verkeer, dan biedt deze training de belangrijkste verdieping van je SEO kennis.

Je leert:

 • Uitgebreide, actuele SEO inzichten
 • Praktijkvoorbeelden uit diverse branches
 • Bespreken voorgelegde praktijkcases
 • Best cases in techniek, content en linkbuilding


Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 1.495,- voor twee dagen, exclusief btw, inclusief materialen en lunch

Programma Advanced SEO

Dag 1
9:30 – 12:30 Site architectuur
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Veel voorkomende issues

Dag 2
9:30 – 12:30 Innovatief linkbuilden
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 SEO plan van aanpak


Docent

Peter van der Graaf is al sinds de begindagen van het internet actief op het gebied van zoekmachinemarketing. Veel SEM bureaus en inhouse search teams zijn in de loop der tijd door hem opgeleid. In de afgelopen 20 jaar heeft Peter gewerkt voor onder andere Amazon, CNN, TUI en bureaus als iProspect. Hij weet websites Google vriendelijk in te richten en leert cursisten slim in contact te komen met nieuwe doelgroepen, om de concurrentie te verslaan.

** Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8,2 **


Beeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij SEO helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met SEO op het hoogste niveau? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied2 dagen
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 1.495,-
 • Datum:
  → 4 en 11 februari 2020
  → 7 en 14 april 2020


Verwante opleidingen