Naar Emerce.nl

Agile marketing


Voor wie?Locatie & ProgrammaDocentBeeckestijn Business SchoolInschrijven

Verbeter je marktpositie met Agile marketing

Waarom werken stakeholders vaak proactief mee met agile teams? Hoe krijg je synergie tussen Business en IT? De opleiding Agile marketing leert je op een agile manier naar marketing kijken. Je leert hoe je teams direct meekrijgt bij snel veranderende klantbehoeftes en hoe je razendsnel customer delight en e-business proposities ontwikkelt.

Na de opleiding Agile marketing kun je front-end scrummen, empirisch onderzoeken, digitale marketingstrategie concreet maken, zelf organiserende teams managen en ben je in staat de hoogste Customer Value te leveren. Je kent het “shared vision-shared goals” principe en weet wat validated learning en shared cognition voor jouw organisatie doen. Bovendien weet je iteratieve campagnes te optimaliseren met empirische data.


Voor wie?

De opleiding Agile marketing is voor commercieel directeuren, marketing managers, innovatie managers, product managers, category managers, portfolio managers, campagne managers, online marketeers en teamleiders. Kortom, voor iedereen die zich binnen de organisatie bezighoudt met het verbeteren van de marktpositie. De opleiding is bovendien geschikt voor Scrum Masters, consultants en coaches, die verantwoordelijk zijn voor scrum en agile adoptie binnen een marketing team, project of organisatie.

Je leert:

 • De snelheid van de veranderingen in de markt versus het aanpassingsvermogen van organisaties
 • Welke manier van samenwerken past bij welke omgeving
 • Zelforganisatie en leiderschap in agile teams
 • Iteratief werken
 • Scrum framework, rollen en events
 • Agile metrics
 • Agile in de organisatie


Wanneer, waar en de investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata en locaties.

€ 1.295,- voor twee dagen, exclusief btw en inclusief materialen en lunch

Programma Agile marketing

Dag 1
9:30 – 12:30 Waarom Agile marketing
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Anders samenwerken in snel veranderende omgevingen

Dag 2
9:30 – 12:30 Agile framework, rollen en events
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Zelforganisatie en leiderschap in agile teams


Docent
Adrie Dolman

Adrie DolmanAdrie Dolman begeleidt organisaties bij Innovatie, Agile Marketing en Agile Leadership. Adrie zet hiervoor meer dan 25 jaar sales, marketing en innovatie ervaring in. Zo heeft hij in 2004 Adapt2Value opgericht en als interim manager voor grote organisaties gewerkt. Adrie behoort tot de top van online marketing en business professionals in Nederland. Als Agile coach en adviseur is hij de expert op het gebied van innoveren, concurreren en excelleren. Deelnemers aan de opleiding leren van Adrie hoe ze op een slimme manier met de veranderende omgeving om kunnen gaan. Om optimaal rendement te behalen uit e-business.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Agile marketing helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Agile marketing? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 1.295,-
 • Datum:
  Dag of avond opleiding
  → 5 en 12 maart 2019
  → 4 en 11 juni 2019
Docenten
Adrie Dolman


Verwante opleidingen