Naar Emerce.nl

Influencer Marketing


Voor wie?  –  Locatie & Programma  – Docenten  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Zet Influencer Marketing effectief in om je doelen te bereiken

Influencer marketing is de laatste jaren erg populair geworden. Influencers brengen met content een boodschap willen over op een bepaalde doelgroep. Hiervoor gebruiken ze vaak kanalen zoals Instagram, Youtube of een blog. Meer en meer beïnvloeden ze het gedrag en de meningen van anderen, die de influencers zien als geloofwaardiger en meer betrouwbaar dan advertising. Het is dan ook een effectieve manier om het bereik en de betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten. Hiermee wordt influencer marketing een steeds belangrijker kanaal binnen de (online) marketingmix.

De training Influencer Marketing geeft je concrete handvatten om influencer marketing effectief in te zetten binnen jouw crossmediale (marketing)strategie: hoe je een samenwerking aangaat, wat de ‘normale’ prijzen zijn, hoe je een sterke relatie opbouwt met jouw doelgroep, voorwaardes van een succesvolle campagne, verschillende influencer categorieën en nog veel meer! Daarnaast leer je hoe je influencers het beste voor jouw bedrijf/merk kunt inzetten en ga je naar huis met een aangepaste influencer marketingcampagne op jouw bedrijf/merk.


Voor wie?

Deze training is onder andere geschikt voor marketing- en communicatiespecialisten, marketing en communicatiemanagers, e-commerce professionals en managers, online marketeers, webmanagers, social media managers, brand- en campagnemanagers, PR managers en (online) marketingdocenten.

Je leert:

 • Je leert waarom je Influencer marketing moet gebruiken
 • Wat een influencer is en de verschillende soorten influencers
 • Hoe je influencer marketing kan inzetten aan de hand van voorbeelden van IM-cases
 • Welke influencers bij jouw merk passen
 • Publicaties van de influencers beheren
 • Resultaten meten
 • Een strategie voor jouw merk uitschrijven: identiteit, doelgroep, jouw producten, doel etc.
 • Content thema bepalen en brainstormen
 • Wat voor soort content, welke kanalen, planning & budget.


 Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 875,- voor 1 dag, exclusief btw, inclusief materialen en catering

Influencer Marketing

09:30 – 12:30 uur: Impact van Influencer Marketing & influencer categorieën
12:30 – 13:30 uur: Lunch
13:30 – 16:30 uur: Campagne proces & do it yourself


Docenten

Lidewij Berckenkamp, COO at The Influencers Movement (Startupbootcamp Media 2019 Cohort). Gezien haar ouders een eigen reclamebureau hadden, was het onvermijdelijk dat Lidewij Berckenkamp in de creatieve sector terecht zou komen. Nadat ze in New York de PR voor grote Hollywood acteurs had verzorgd, wilde ze zich focussen op het ondersteunen van startende creatives. Sinds 2017 maakt ze daarom deel uit van het jonge team van TIM (The Influencers Movement). Dit online platform motiveert marketeers om samenwerkingen aan te gaan met influencers op basis van relevantie en oprechte motivatie. Sinds 2019 staat Lidewij aan het roer van TIM, dat meedoet aan het media accelerator programma van Startupbootcamp. Lidewij spreekt regelmatig op evenementen, beurzen en bijeenkomsten.


 Emerce Opleidingen

Emerce Opleidingen verzorgt de training in partnership met Beeckestijn Business School. Emerce is het belangrijkste multichannelplatform over online business en -marketing in Nederland. Emerce biedt managers en ondernemers in e-business inspiratie en concrete tools voor innovatieve marketing, e-commerce en business.  Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij te gaan richten op Influencer Marketing? Wil ik op een effectieve manier het bereik en de betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten?  Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied1 dag
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 875,-
 • Datum:
  → 14 april 2020 (livestream)
  → 16 juni 2020
Docenten


Verwante opleidingen