Naar Emerce.nl

Influencer Marketing


Voor wie?  –  Locatie & Programma  – Docenten  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Zet Influencer Marketing effectief in om je doelen te bereiken

Influencer marketing is de laatste jaren erg populair geworden. Influencers brengen met content een boodschap willen over op een bepaalde doelgroep. Hiervoor gebruiken ze vaak kanalen zoals Instagram, Youtube of een blog. Meer en meer beïnvloeden ze het gedrag en de meningen van anderen, die de influencers zien als geloofwaardiger en meer betrouwbaar dan advertising. Het is dan ook een effectieve manier om het bereik en de betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten. Hiermee wordt influencer marketing een steeds belangrijker kanaal binnen de (online) marketingmix.

De training Influencer Marketing geeft je concrete handvatten om influencer marketing effectief in te zetten binnen jouw crossmediale (marketing)strategie: hoe je een samenwerking aangaat, wat de ‘normale’ prijzen zijn, hoe je een sterke relatie opbouwt met jouw doelgroep, voorwaardes van een succesvolle campagne, verschillende influencer categorieën en nog veel meer! Daarnaast leer je hoe je influencers het beste voor jouw bedrijf/merk kunt inzetten en ga je naar huis met een aangepaste influencer marketingcampagne op jouw bedrijf/merk.


Voor wie?

Deze training is onder andere geschikt voor marketing- en communicatiespecialisten, marketing en communicatiemanagers, e-commerce professionals en managers, online marketeers, webmanagers, social media managers, brand- en campagnemanagers, PR managers en (online) marketingdocenten.

Je leert:

 • Je leert waarom je Influencer marketing moet gebruiken
 • Wat een influencer is en de verschillende soorten influencers
 • Hoe je influencer marketing kan inzetten aan de hand van voorbeelden van IM-cases
 • Welke influencers bij jouw merk passen
 • Publicaties van de influencers beheren
 • Resultaten meten
 • Een strategie voor jouw merk uitschrijven: identiteit, doelgroep, jouw producten, doel etc.
 • Content thema bepalen en brainstormen
 • Wat voor soort content, welke kanalen, planning & budget.


 Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 875,- voor 1 dag, exclusief btw, inclusief materialen en catering

Influencer Marketing

09:30 – 12:30 uur: Impact van Influencer Marketing & influencer categorieën
12:30 – 13:30 uur: Lunch
13:30 – 16:30 uur: Campagne proces & do it yourself


Docenten

Toen in 2013 influencer marketing nog in de kinderschoenen stond, startte Dorit Roest de agency Bloggers Network. Door haar eigen ervaring als foodblogger ontdekte ze dat een samenwerking tussen bedrijf en influencer het waardevolst is als deze is gebaseerd op relevantie en oprechte motivatie. Het was tijd om dit pijnpunt aan te pakken! Twee jaar later richtte zij TIM (The Influencers Movement) op. Dit online platform is het antwoord op een behoefte die zij bleek te delen met vele andere binnen de influencer markt. Na vijf jaar ervaring is Dorit inmiddels een expert op het gebied van Influencer marketing en spreekt regelmatig op evenementen en bijeenkomsten.

 


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij te gaan richten op Influencer Marketing? Wil ik op een effectieve manier het bereik en de betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten?  Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied1 dag
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 875,-
 • Datum:
  → 26 november 2019
  → 18 februari 2020
Docenten
Dorit Roest


Verwante opleidingen