Naar Emerce.nl

Antal de Waij

Docent: Crossmediale contentmarketing en Advanced social media management

Specialisme: Content  en social media specialist. Antal leert organisaties structuur aanbrengen in hun content marketing strategie.

Antal de Waij

Antal heeft ruim 12 jaar ervaring bij verschillende multinationals en is oprichter van Engagement Media BV. In de digitale economie heeft hij zijn sporen verdiend als marketing manager en marketing directeur. Zo werkte Antal onder andere voor Compuserve & America Online (AOL). Hier introduceerde Antal de Waij analoog internet in Nederland. Bij UPC en Tiscali Nederland introduceerde hij digitale televisie in combinatie met internet.

Expert content marketing strategie en social media management

Antal de Waij publiceert regelmatig over marketing en sociale media. Hij heeft veel ervaring in online marketing en geeft les op diverse opleidingsinstituten. Zijn focus ligt op de social media strategie, content marketing en community management. Antal is regelmatig spreker op congressen over Sociale Business en Social Media. Ook is hij voorzitter van de commissie social van de branchevereniging Dutch Dialogue Marketing Association (DDMA)

Wil je professioneel advies voor goede content en social strategie? Schrijf je nu in voor de opleiding Crossmediale contentmarketing of de opleiding Advanced social media management.

Contact informatie
Social Media

Docent bij de volgende opleidingen