Logo Emerce Academy
Digital Marketing

AI Marketing Strategisch Leiderschap

Voor het leiden van de AI-transformatie binnen je organisatie is geen diploma in data wetenschap nodig. Het draait vooral om het begrijpen van AI en het ontwikkelen van vaardigheden om bedrijfsproblemen op een vernieuwende wijze aan te pakken en op te lossen. Volg deze training om leiding te nemen in de AI-transformatie van je organisatie.
Ontdek de toekomst van marketing
Integreer AI in je marketingstrategie
Zet de eerste stappen op de AI marketing roadmap
Voor wie?

Deze deep dive is bedoeld voor directieniveau en hogere marketing- en bedrijfsleiders die willen begrijpen hoe AI hun organisatie kan transformeren.

Type
Deep dive
Docent
Charida Dorder
Locatie
Online classroom
Datum
18 en 25 september 2024
Tijd
09:30 - 12:30 uur

Omschrijving

AI is geen toekomstbeeld, maar heeft op dit moment al impact op je marketingstrategie. Deze training biedt verkenning van deze impact en de implicaties ervan voor het bedrijf. Je leert niet alleen hoe je AI kunt integreren in je marketingstrategie, maar ook hoe je effectief kunt inspelen op de veranderingen die het met zich meebrengt. 

Tijdens deze deep dive krijg je de tools aangereikt om bedrijfsproblemen te identificeren, te prioriteren en op te lossen met behulp van AI. We bieden een gestructureerde aanpak om potentiële AI-projecten te organiseren op basis van specifieke doelen en functies. Door deze projecten te evalueren op hun voorspelde waarde over verschillende tijdsperiodes, leer je strategisch te plannen en optimaal gebruik te maken van AI binnen de organisatie.

Tijdens deze training

Dag 1: Begrijpen en prioriteren van AI in marketing

Verken de impact van AI op marketing en de basis van het AI-landschap. Prioriteer uitdagingen en valkuilen door interactieve sessies waarin deelnemers hun eigen problemen delen en strategiseren. Het doel is om aan het einde van de dag met 2-4 waardevolle AI-projecten te vertrekken voor implementatie binnen 1-2 jaar. [huiswerkopdracht]

Dag 2: Stappen op de AI-Routekaart voor marketing

Verken het AI marketing volwassenheidsmodel en de benodigde vaardigheden voor een AI-gedreven marketing team. Bespreek de ethische en effectieve toepassing van AI binnen marketingstrategieën. Na deze dag zijn deelnemers klaar om concrete stappen te zetten op hun AI-routekaart voor strategische AI-implementatie.

Resultaten

De sessie omvat een overzicht van AI op directie- en managementniveau en richt zich op het oplossen van bedrijfsuitdagingen die groei kunnen versnellen.

Wat kun je verwachten:
Leer gepersonaliseerde ervaringen te creëren
Verbeter je besluitvorming
Genereer meer en betere leads
Laat je publiek groeien
Verhoog de efficiëntie
Verhoog je omzet
Optimaliseer je prijzen
Voorspel uitkomsten
Versterk klantloyaliteit
Verminder klantverloop

Trainer

Charida Dorder
Charida Dorder

Charida Dorder is 10+ jaar werkzaam in het marketingvak, oprichter van het platform AI Marketing Academy en de AI Marketing. Daarnaast is ze auteur van het boek AI in marketing, welke de PIM Marketing Literatuurprijs 2023 won. Als spreker voor onder andere het AI-program aan de Ivy League Colombia University in New York focust ze zich op het toegankelijk maken van AI. Daarnaast is ze lid van de Nederlandse AI Coalitie, partner van het Responsible Applied AI programma aan de Hogeschool Rotterdam en begeleidt ze vanuit AI-transformatie trajecten voor mkb’ers en corporates.

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook incompany volgen?
Ja, alle trainingen kunnen ook specifiek voor je team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijd. Neem contact op via academy@emerce.nl voor meer informatie.
Kan ik een optie nemen op een training?
Dat is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar academy@emerce.nl en wij houden een plekje voor je vrij.  
Kan ik me voor meerdere trainingen aanmelden?
Ja dit kan. Stuur een mail naar academy@emerce.nl met de aanvraag voor de verschillende trainingen die je wilt volgen.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Ja, dat kan tot een maand voor aanvang van de opleiding zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Voor annuleringen gelden de algemene voorwaarden.
Komen er nog nieuwe data online?
We plannen de trainingen extra in bij voldoende animo. Zo kun je als je op een eerdere datum niet beschikbaar was toch aansluiten.
Vinden de trainingen online of op locatie plaatst?
Dit is per sessie verschillend. Op de opleidingspagina van de training vind je de locatie. 
Wanneer kan ik mijn factuur verwachten?
Op het moment dat de training definitief doorgaat, versturen we de factuur naar het opgegeven mailadres. 
Wat is het verschil tussen de verschillende formats?
Masterclass – Een internationaal erkende expert deelt zijn expertise. (drie á vier uur). Training – expert praat mensen bij in een á drie dagen (of zes á twaalf uur online verspreid over meerdere momenten). Deep dive – een specifiek onderwerp waar je in een korte tijd (drie a vier uur) de diepte over ingaat met een expert. Workshop – staat voor actief meedoen. Opdrachten maken en mee doen.
Wat zijn de locaties van de fysieke trainingen?
Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leusden en Amersfoort. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Emerce Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? We helpen je graag verder!

Contact Persoon
Bobbie Ann van Baal Product Manager