Agenda

Geplaatst door: iO

Coven of Wisdom: Hyvä meetup op iO Campus Eindhoven

Datum
11 mei 2023
Plaats
Eindhoven
Locatie
iO Campus Eindhoven
E-mailadres
meetup.eindhoven@iodigital.com
Organisatie
iO

Hyvä heeft zich snel tot een onmisbare tool gemaakt in het Adobe Commerce- en Magento Open Source-ecosysteem. Deze moderne manier om frontends te bouwen, heeft de harten van onze klanten en onze developers gestolen door de verbluffende prestaties, gebruiksvriendelijkheid, en geweldige ontwikkelaarservaring. Schrijf je in voor onze meetup in samenwerking met Hyvä — op 11 mei bij iO Campus Eindhoven — en ontdek hoe Hyvä kan bijdragen aan het succes van jouw e-commerceproject!

Waarom Hyvä e-commerceklanten en developers blij maakt

Onze experts nemen je mee op hun reis door het landschap van Adobe Commerce en Magento Open Source. Daarin hebben ze het over:

> Waarom een standaardthema, Luma, niet voldeed aan de huidige normen op het gebied van prestaties en productiviteit van ontwikkelaars;
> Hoe we Hyvä hebben ontdekt;
> Waarom we graag bijdragen aan Hyvä.

Onze partners van Hyvä delen hun nieuwste oplossing voor een grote uitdaging van veel ontwikkelaars van Adobe Commerce en Magento Open Source projecten: de checkout. Dat proces personaliseren is een belangrijk onderdeel van e-commerce, maar het personaliseren op maat van de klant vergt vaak veel tijd en middelen. E-commercespecialisten zijn vaak meerdere dagen bezig met code schrijven om die wijzigingen door te voeren. En uiteraard speelt de checkout een cruciale rol in een webshop. Een checkout die ook maar het minste tikkeltje frustratie geeft bij een bezoeker kan ertoe leiden dat die hun winkelmandje verlaat.

Ontdek tijdens deze meetup hoe Hyvä de ervaring van developers verbetert met moderne tools zoals Tailwind CSS, Alpine JS, en Magewire PHP.

Deel dit bericht