Communicatie

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Communicatie

Rabo Envision Tribe opgericht voor herpositionering Rabobank

Rabobank richt samen met de creatieve coalities Planet Bank en DoenDenkers de Rabo Envision Tribe op. Die vormt volgens de bank een ‘unieke combinatie’ van competenties op het gebied van reputatie, communicatie, branding en activatie. Conceptontwikkeling en creatieve activering is meer dan reclame maken, vertelde Leendert Bikker, directeur Communicatie van de Rabobank, bij de start […]


‘Nepnieuws is gewoon te koop’

Nepnieuws is te koop. Beweert in elk geval Trend Micro in het rapport ‘The Fake News Machine: How Propagandists Abuse the Internet and Manipulate the Public’. Een twaalf maanden durende campagne om verkiezingsuitslagen te beïnvloeden kost zo’n 357.700 euro. Het in diskrediet brengen van een journalist kost ongeveer 49.175 euro.


Digitale transformatie in Communicatie: Proactief en gepersonaliseerd klantcontact

De telecomsector vormt het hart van alle digitale transformatie. Zonder telecom geen razendsnel internet en dus geen disruptie. Tegelijkertijd moeten bedrijven in deze sector zelf ook geloven aan de digitale transformatie. De hoge eisen en verwachtingen van klanten gelden immers net zo goed voor (mobiele) telefonie, internet en televisie. Wat betekent dit voor de CMO?


pr.co: schrijf, check, verstuur en track je nieuwsbericht in 1 tool

Zelf keihard werken voor je pr, maar geen idee hebben wat je collega’s aan het doen zijn. Inefficiëntie zit hem vaak in onwetendheid. Het begint met het juiste gereedschap voor je pr-activiteiten. “Met pr.co creëer, verstuur en meet je pers- en nieuwsberichten met één tool en bereik je wie je écht wil bereiken”, zegt Stefan […]


Meer artikelen in Communicatie

Channel Communicatie

In het Topic Communicatie vind je tips, tricks, achtergronden, cases, best practices en opinie op het gebied van communicatie. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Je leest het in dit Topic. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail naar topics@emerce.nl.