What's new

Top stories

CEO Otonomo: ‘Car data is de nieuwe goudmijn’

Nu steeds meer auto’s connected zijn, ontstaat er een geheel nieuw ecosysteem rondom car data. Met het Israëlische Otonomo als een van de frontrunners. Een twee jaar oude startup die als hub fungeert tussen autobezitters, autofabrikanten en commerciële marktspelers. “Wij zijn de Amazon van de car tech”, aldus CEO en medeoprichter Ben Volkow (44).


Geen https op je website? Google Chrome toont meer waarschuwingen

Heb je een website zonder SSL-certificaat en kunnen bezoekers wel een contactformulier of zoekveld invullen? Dan heb je het wellicht al gemerkt: Sinds deze maand toont de browser Google Chrome een opvallende waarschuwing zodra bezoekers een onbeveiligd veld willen invullen. Het spreekt voor zich dat dit funest is voor je websiteconversie.


Bots vormen potentieel risico voor banken

De enorme technologische vooruitgang van de laatste jaren heeft de wensen en eisen van consumenten ten aanzien van de dienstverlening van bedrijven blijvend veranderd. Zo ook als het gaat om de producten en service van banken. Klanten willen transacties direct kunnen uitvoeren, waar ze ook zijn. Bots kunnen helpen, maar ze vormen ook een gevaar.


4 toepassingen van RegEx in Google analytics voor niet technische marketeers

Een reguliere expressie (RegEx) is een tool waarmee je met bepaalde tekens patronen kunt herkennen. RegEx wordt vooral gebruikt door web developers, maar zoals we in dit artikel demonstreren kan het ook voor een marketeer die niets van programmeertalen af weet erg waardevol zijn.


Kuldip Singh (Innogy): technologie en data zijn gamechangers

Nieuwe digitale technologieën als kunstmatige intelligentie, blockchain en robotics zullen de komende jaren instrumenteel zijn in het transformeren van de energiemarkt. Digitalisering is een van de strategische pijlers binnen innogy, waarmee ze de overstap naar verduurzaming en decentrale energieopwekking wil versnellen. Kuldip Singh, Digital Director bij Innogy Retail International, vertelt hoe een digitale en datagedreven strategie tot stand komt en wat de organisatorische implicaties en ervaringen zijn bij innogy. In Nederland zijn Essent, energiedirect.nl en Powerhouse onderdeel van innogy. 


‘WebVR geeft impuls aan commercieel gebruik VR’

De technologie van virtual reality (VR) lijkt het probleem niet meer. Toch is het aantal bedrijven dat VR structureel inzet voor het verrijken van de klantervaring makkelijk te tellen. Onderzoek wijst uit dat de investeringen snel zullen toenemen, de belofte is dus groot. Maar hoe belangrijk is het al in de commerciële setting?


Dit zijn de 5 trends in hosting performance

Alles moet sneller, efficiënter en beter als het aan Google ligt. Snelheid en gebruiksgemak worden elk jaar belangrijker in de Googlerankings en vraagt om steeds meer flexibiliteit van ondernemers op het gebied van weboptimalisatie. De meeste mensen denken bij het optimaliseren van een website aan on-site optimalisatie zoals het schrijven van content volgens de vele SEO-blogs. Off-site optimalisatie blijft hierbij helaas onderbelicht, terwijl hier juist veel winst te behalen valt.


Hoe zien supply chains eruit in 2030?

Hoe zien supply chains eruit in 2030? Als we de huidige lijn doortrekken, zullen digitalisering, duurzaamheid en flexibilisering van arbeid de aanjagers zijn van de verandering. Traditionele retailverkoop verschuift naar webshops en webshops transformeren naar marktplaatsen. Een verkenning van supply chains in de toekomst.


Waarom je zelf met open sourcesoftware aan de slag moet

De meeste e-commercesystemen op internet zijn gebaseerd op open source. Denk aan Wordpress of Magento. Sterker nog, bijna het gehele internet is afhankelijk van open sourcesoftware, zoals in webservers of programmeertalen. Drie tips om kosten te besparen, zonder dat al teveel technische kennis hoeft te hebben. En wanneer kun je open sourcesoftware het beste níet gebruiken? 


Meer artikelen in Tech

Nieuwsbrief

Vacatures

Emerce Opleidingen