What's new

Top stories

Emerce eDay: Galit Ariel over Augmented Reality

Augmented Reality is de technologie die een nieuw tijdperk in zal luiden als het gaat om onze interactie met merken en content. Dat is de visie van Galit Ariel, zelfbenoemd digital hippie, die AR ziet als fascinerende manier om de fysieke realiteit naar een hoger plan te brengen. Op 5 oktober is ze spreker op eDay.


Niels Baas over nieuw NLziet: ‘Totaaldienst als wapen tegen concurrentie’

Deze zomer is streamingdienst NLziet een bètatest gestart voor een nieuwe web- en mobiele app. Het bedrijf test daarmee functies voor livetelevisie en replay-tv. Dit najaar voegt NLziet de features definitief toe aan het platform. Hoe denkt Managing Director Niels Baas in te spelen op de behoeften van ‘millennials’ en welke rol ziet hij voor het platform?


Jouk Pleiter (Backbase) winnaar LOEY Award

Jouk Pleiter, oprichter van Backbase, mag zich winnaar van de LOEY Award 2017 noemen. De prijs voor beste online ondernemer van Nederland werd maandagavond uitgereikt in de bijzondere aanwezigheid van Koningin Máxima. Die bracht een bezoek aan de LOEY Awards in haar hoedanigheid als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.


Meer artikelen in Innovatie

Nieuwsbrief