Agenda

Geplaatst door: shopware AG

Shopware Community Day 2024

Datum
15 mei 2024
Plaats
Duisburg
Locatie
Landschaftspark Duisburg-Nord
E-mailadres
events@shopware.com
Organisatie
shopware AG

Beleef de Shopware Community Day 2024
Over slechts een paar weken zal de Shopware Community Day, waarschijnlijk het meest bijzondere evenement in e-commerce, weer honderden ontwikkelaars, retailers, bureaus en e-commerce enthousiastelingen samenbrengen.
Dit jaar vindt SCD 2024 weer plaats gedurende twee dagen, op 15 en 16 mei 2024 in Landschaftspark Duisburg-Nord. Je kunt zelf beslissen of je er op één of beide dagen bij wilt zijn.
Tech Day (15 mei) – Technologie, ontwikkeling en de open source gemeenschap
Op Tech Day duiken we diep in de technologische ontwikkelingen die onze digitale wereld van morgen nu al vormgeven. Deze dag is een eerbetoon aan onze wereldwijde community van ontwikkelaars en partners die samenkomen om ideeën uit te wisselen, kennis te delen en Shopware’s unieke pioniersgeest te vieren. Onze open source principes zijn niet alleen een filosofie, maar ook de drijvende kracht achter onze innovaties. Ervaar hoe deze principes een netwerk van expertise en connecties creëren die geweldige ideeën tot leven brengen.
Commerce Day (16 mei) – trends, innovaties en inzichten voor digitale handel
Commerce Day zet de schijnwerpers op de realisatie van technologische visies in concrete, bedrijfstransformerende oplossingen. Deze dag gaat niet alleen over het bespreken van geavanceerde benaderingen, maar ook over het testen, ervaren en voelen van de impact van deze oplossingen om nieuwe mogelijkheden in e-commerce te openen. Ervaar zelf hoe de nieuwste B2B- en B2C-innovaties niet alleen de status quo uitdagen, maar ook de grenzen herdefiniëren van wat mogelijk is voor ambitieuze retailers. De Commerce Day biedt u de kans om vooruitstrevende oplossingen te ontdekken die tastbare resultaten opleveren en e-commerce een nieuwe vorm geven.

Deel dit bericht