Agenda

Geplaatst door: Superconnectors

Superconnectors Summit

Datum
28 mei 2024
Plaats
Rotterdam
Locatie
raampoortstraat 24
Organisatie
Superconnectors

De Superconnectors Summit, onderdeel van het grote en bekende Upstream Festival is een uitzonderlijk event waar 300 leden uit de levendige Superconnectors community samenkomen voor inspiratie, het leggen van contacten en het stimuleren van zakelijk groei. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd maar altijd van vitaal belang voor o.a. de groei van het ecosysteem, zoals toegang tot talent, kapitaal, (afzet)markten en kennis.
Superconnectors:
Heeft als doel om “kansongelijkheid” tegen te gaan. Ze doen dit door (startende) ondernemers toegang te geven tot “sociaal kapitaal” dat ze nodig hebben om succesvol te kunnen zijn en te kunnen groeien. Denk hierbij aan net dat ene contact of die bijzondere meeting die er voor zorgt dat je toegang krijgt tot een markt of doelgroep die voor jouw bedrijf doorslaggevend kan zijn.
Impact: Om een maximale positieve impact te creëren geeft Superconnectors de voorkeur aan startups die de wereld een stukje beter maken. Bijvoorbeeld doordat ze bijdragen aan duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.
Partners: Superconnectors werkt samen met Gemeente Rotterdam, Kadena en Citizen M hotels.

Deel dit bericht