1 Artikel
22.554 Views
2 Reacties

Cliff Herder

Met 26 jaar ben ik product of the 90’s, geboren in Amsterdam. Waar ik nu samen met mijn vriendin woon. Na de HAVO ben ik Technische Bedrijfskunde en Communicatiemanagement gaan studeren aan de Hogeschool. Tegen het einde van mijn studie ben ik werkzaam geweest bij een PR bureau en heb ik mijn scriptie geschreven bij een affiliate marketingnetwerk over Publisher Engagement. Daarnaast heb ik een eigen affiliate site opgezet, een vergelijkingssite voor sneakers.
Ik heb customer journey dan ook vanuit verschillende kantoorruimtes gezien en online marketing is mij in de breedste zin gaan interesseren. Dit maakt me een veelzijdige Online Advertising Consultant, als ik zo vrij ben. Bij Traffic Builders kan ik dat breed geïnteresseerde ei volledig kwijt in het werken met multidisciplinaire teams en sparren met collega’s van alle soorten en maten om zo alles uit de samenwerking met onze klanten te halen. Een leuke bijkomstigheid is dat het stuk voor stuk helden zijn.
In mijn vrije tijd ben ik wekelijks op de Amsterdamse voetbalvelden, en zelden in de sportschool, te vinden. Voor een examen over de database van Netflix zou ik met vlag en wimpel slagen.