Dirk de Klein
  • Dirk de Klein

  • 2 artikelen
  • 161.069 views
  • 0 reacties

Dirk de Klein

Werkt bij
Blue Mango Interactive
Functie
Online Marketeer
Twitter
@dirkdeklein
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/dirkdeklein

Dirk de Klein is online marketeer bij Blue Mango Interactive, een agency dat zich gespecialiseerd heeft in conversion driven online marketing. Daar houdt Dirk zich momenteel voornamelijk bezig met social advertising. Daarnaast is hij betrokken bij diverse projecten op het gebied van social media en content marketing. Voorheen was Dirk actief als online ondernemer en werkte hij als web analist bij Philips en Nespresso.

Artikelen van Dirk de Klein

  • 14 juni 2014 09:00

Review: Nanigans, tool voor Facebook advertising

Evenredig aan de groeiende social advertising budgetten wordt het vakgebied social advertising steeds volwassener. Belangrijk onderdeel daarvan is goede tooling. Die moet er voor zorgen dat campagnes sneller opgezet kunnen worden, het moet leiden tot betere campagne prestaties en meer gemak bij monitoring. In dit artikel nemen we Facebook advertising tool Nanigans onder de loep.

  • 14 oktober 2013 14:50

mHealth: hoe Apple en Nike de zorgsector veranderen

De zorgmarkt schreeuwt om vernieuwing met stijgende zorgkosten en een groeiende zorgbehoefte. Veel wordt verwacht van mHealth, mobiele toepassingen in de zorg. Tot nu toe beperkt ingezet, maar het gebruik van ‘wearable devices’ neemt toe. Met name getriggerd vanuit consumenten zelf. Apple en Nike spelen hier vol op in.